Trainee Consultant

What are we looking for?

What's on offer

What will you be doing?

Impact projecten bij klanten
80%
Werken aan je persoonlijke & professionele ontwikkeling
20%
0%
0%
0%

Are you in?

Apply now

A day in the life of

Niek Molenhuis
Het is donderdag vandaag. Ik ben samen met mijn collega onderweg naar de klant, een regionale netbeheerder. Er staat een workshop gepland, met als doel om, samen met de deelnemers, de knelpunten in het portfoliomanagementproces te identificeren. We focussen op zowel de organisatorische, als de gedragsmatige knelpunten in het proces. Met deze inzichten kunnen we de netbeheerder helpen efficiënter te werken en daarmee de energietransitie versnellen. Gisteren heb ik de workshop materialen en presentatie voorbereid en gecontroleerd met mijn projectmanager. Het is 09:00 uur, tijd om de projectgroep te instrueren over de agenda en aanpak van de workshop, voordat we in twee break-out groepen uit elkaar gaan. Mijn collega en ik begeleiden elk 1 break-out groep. Als het bijna half 12 is, komen we weer bij elkaar en nodigen we de deelnemers uit om te reflecteren op de output van de workshop. We ronden plenair af en delen hoe en wanneer we opvolging zullen geven aan deze workshop. Na de lunch, loop ik samen met mijn collega een rondje buiten om de workshop van vanochtend te bespreken: wat ging er goed? Wat hadden we anders kunnen doen? En wie pakt welke vervolgacties op? Later in de middag heb ik een online-overleg met een meer ervaren collega die me begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling bij Been. Een van de doelen waar ik dit kwartaal op focus is effectieve communicatie. Voorafgaand aan de meeting heb ik aan collega’s met wie ik vaker samenwerk, gevraagd om me feedback te geven. De rest van de middag gebruik ik om openstaande acties op te pakken en de afspraken van morgen voor te bereiden. Iets over 5 rijd ik samen richting huis, maar niet voordat ik mijn collega’s versla met een potje padel in de buurt van ons kantoor!

"Op het project bij de klant ontwikkel jij je het snelst. Je combineert eigen kennis met de ervaring van collega's en leert zo hoe je het beste waarde kan toevoegen voor de klant"

More employee stories

"I want to make positive impact through my client projects."