Wij zijn B Corp

Een gemeenschap van leiders die 'business as a force for good' inzetten.

Been Management Consulting is een Certified B Corporation. Dat betekent dat we de kracht van het ondernemen inzetten om aan een meer inclusieve en duurzame economie te bouwen. Als B Corp zijn we onderdeel van een wereldwijde beweging van leiders die business as a force for good inzetten.

 

Waarom werkt deze wereldwijde beweging zo goed?

 

Waar B Corp voor staat

Een wereldwijde beweging

Er zijn meer dan 4.000 B Corps in 153 sectoren en 77 landen wereldwijd. Samen zijn we een wereldwijde beweging van bedrijven die 'business as a force for good' inzetten.

De hoogste standaarden

Als B Corp voldoen we aan de hoogste standaarden in sociale en duurzame prestaties, transparantie, en verantwoording.

Business a force for good

B Corps versnellen een wereldwijde cultuurverandering, waarbij het succes van een bedrijf afhangt van de mate waarin het bijdraagt aan een meer inclusieve en duurzame economie.

Een wereldwijde gemeenschap

Er zijn meer dan 4.000 B Corps in 153 sectoren en 77 landen. En dat worden er steeds meer. Samen vormen we een gemeenschap van leiders wereldwijd, die 'business as a force for good' willen inzetten. 
We zijn trots om deel uit te maken van deze gemeenschap en samen te werken aan een meer inclusieve en duurzame economie. 
Other B Corps Been Management Consulting
bcorp decleration

Anderen helpen in hun reis

We maken deel uit van een groep ervaren B Corps die andere bedrijven helpen in hun verandering. Als officiële B Corp Way partner begeleiden we bedrijven in hun systemic change. We zijn gekwalificeerd partner op het vlak van B In The Boardroom, Radical Transformation en the SDGs and B.

BCorpWay

Meer over B Corps

Volg ons nieuws en verhalen van en voor B Corps

Onze reis richting B Corp

Been Management Consulting is B Corp geworden, een belangrijke mijlpaal in onze duurzame missie. Daarvoor hebben we fundamentele verandering doorgemaakt. Hoe zijn we begonnen? En welke stappen hebben we genomen? We nemen je graag mee in onze reis richting B Corp. Daar gaan we .. We waren al even op weg voordat we allemaal door hadden dat we aan een inspirerende, nieuwe reis begonnen waren. Veel collega’s waren al geïnteresseerd in duurzame ontwikkeling. Bovendien zit verder kijken in het…

Lees verder

B Corp Summit 2021, onze inzichten

Als kersverse B Corp, mochten we meteen de European B Corp Summit 2021 bijwonen op 24 en 25 November. Het is een jaarlijkse bijeenkomst van de gemeenschap van Certified B Corporations, waarin zij ervaringen en ideeën uitswisselen om aan een meer inclusieve en duurzame economie te bouwen. Het thema van dit jaar: The Power of Collective Action. Consultant Malou Bok en onze HR Manager Tosca Spee waren erbij – digitaal dan he – en doen verslag. Wat nemen zij mee uit deze…

Lees verder
B Corp Been Management Consulting

Consultancy.nl: Been Management Consulting wordt B Corp (en B Corp-adviseur)

Consultancy.nl, het platform voor consultants en consultancy, schrijft over onze B Corp certificering. Het artikel gaat ook in op de B Corp Way, de groep B Corp adviseurs: Been Management Consulting wordt B Corp (en B Corp-adviseur) Been Management Consulting heeft een bijzondere – en vooral duurzame – mijlpaal bereikt: het mag zich sinds vandaag een Certified B Corp noemen. Het adviesbureau sluit zich hiermee aan bij een kleine groep bedrijven wereldwijd, die vooroplopen in de beweging richting een duurzamere…

Lees verder

"Klaar om jouw reis te starten richting een meer inclusieve en duurzame economie?"

Neem contact op met Roel Beentjes via +31 (0)6 20 99 67 53 of mail naar: roel.beentjes@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting