WERKEN BIJ BEEN MANAGEMENT CONSULTING:
WIJ ZOEKEN VERDERKIJKERS.

Heb jij de ambitie om met je werk een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld?

 

Met opdrachtgevers

Steeds meer bedrijven willen bijdragen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Maar hoe doe je dat? Dit is waarmee onze consultants helpen. Hier ga je samen met je opdrachtgevers aan de slag om duurzaamheid in te bedden in hun organisatie en bedrijfsvoering. Zo helpen we ze te versnellen op het gebied van strategie-executie en transformaties. Niet vrijblijvend en op een afstand, maar betrokken en midden in de organisatie, met eigenaarschap en ondernemerschap.

 

En bij onszelf

Uiteraard doen we er met onze eigen organisatie ook alles aan om de SDG’s te realiseren. Daarom zitten we momenteel in het proces voor een B Corp-certificering.

Om onze duurzame missie uit te kunnen voeren, zoeken we voor onderstaande functies versterking van ons team. Herken jij je in een profiel? Dan komen graag met je in contact!

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Zien wij een match, dan nemen wij graag contact met je op voor een kennismaking.

 

Vacature Sector Lead (Farma & Gezondheidszorg)

In de rol van Sector Lead ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze praktijk binnen Farma en Gezondheidszorg. Je maakt impact door opdrachtgevers te begeleiden bij transities binnen Value Based Healthcare, Customer Engagement en Supply Chain Management.

Lees verder

Vacature Senior Consultant & Manager

Heb je minimaal drie jaar ervaring als management consultant? En heb je projectervaring binnen farmaceutische organisaties of gezondheidsinstellingen? Lees dan hoe je binnen ons team duurzame impact kunt maken.

Lees verder

Vacature Consultant

Heb je minimaal twee jaar ervaring als management consultant? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een adviesbureau? Solliciteer dan en draag aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG’s) bij aan een duurzamere wereld.

Lees verder

Onze team met verderkijkers

Tosca Spee

HR & Operations Manager

"Iedere volwassene moet de mogelijkheid hebben om te kunnen werken onder goede werkomstandigheden binnen een inclusieve werkomgeving"

Meer over Tosca >

Mirjam Penders

Senior Manager

"Op naar een fossielvrije wereld"

Meer over Mirjam >

Ralph Lodder

Partner

"Kennis en daarmee kwalitatief goed onderwijs vormen in mijn ogen de basis om de noodzakelijke veranderingen duurzaam in te zetten"

Meer over Ralph>

Onze opdrachtgevers

Wij werken samen met ambitieuze organisaties die willen groeien en verbeteren, die wendbaarder willen zijn van Strategie naar Executie, maar wel op een duurzame manier.

Onze opdrachtgevers zijn actief in de volgende branches: Retail, Productie en Logistiek, Energie en (semi) publieke sector, Financiële dienstverlening, Farma & Life Sciences, High Tech, Media & Telecom.

Logo UpJohn
logo-schiphol-group
logo-connexxion
logo-starbucks
Logo DXC Technology - Been Management Consulting
logo-asml
logo-anwb
logo-sony
Logo Royal Flora Holland - Been Management Consulting
logo-philips

Onze opdrachtgevers

Wij werken samen met ambitieuze organisaties die willen groeien en verbeteren, die wendbaarder willen zijn van Strategie naar Executie, maar wel op een duurzame manier.

Onze opdrachtgevers zijn actief in de volgende branches: Retail, Productie en Logistiek, Energie en (semi) publieke sector, Financiële dienstverlening, Farma & Life Sciences, High Tech, Media & Telecom.

Wat onze opdrachtgevers vinden

Logo codi"De begeleiding van de consultant was zeer prettig, professioneel en kundig. De kracht van de consultant zat hem echt in het feit dat hij één was met de teams en hij werd gezien als een Codi collega. De ersultaten mogen er absoluut zijn en wij kunnen verder met het fundament dat Been Management Consulting voor ons heeft neergelegd."

Jeroen Geelhuysen
Operations Director

Logo UpJohn

"You are one of the best vendors i have seen in my career working with supply chain consultancy firms. You delivered on time with engagement and flexibility. Escpecially the focus on head and heart has created a great result in both content and culture. I look forward to workingwith you on more projects in the years ahead."

Evert Heusinkveld
Senior Director Supply Chain Europe / Australia/New-Zealand Viatris

"De consultants van Been management Consulting hebben niet een 'standaard' aanpak uit hun tas getoverd, maar bewust gekeken naar wat in onze situatie werd gevraagd. Ze hebben ons op een effectieve en plezierige manier ondersteund bij de verschillende aspecten van de financiële functie. Je kunt dan denken aan de processen, maar ook aan de organisatiestructuur en de ondersteunende informatiesystemen. De professionals van Been Management Consulting zijn in staat om dat hele speelveld te doorgronden en daar op een pragmatische en bruikbare manier ondersteuning bij te bieden. Dat was voor ons absoluut waardevol."

Mark Brandt
Sectorhoofd Bedrijfsvoering

schiphol-group-duurzaam-management-consulting"De consultants van Been Management Consulting geven structuur en opvolging aan zaken die soms in de waan van de dag onvoldoende aandacht krijgen. Dat doen ze op een manier die voor ons heel prettig werkt: ze zijn communicatief sterk en leggen de verbinding met de mensen uit mijn team, waardoor ze vaak als onderdeel van het team worden gezien. Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop ze mijn team helpen en beveel ze dan ook van harte aan bij andere organisaties."

Siebolt Bennema
Directeur projectbureau PLuS

"Het Been Management Consulting team bracht de juiste combinatie van expertise en ervaring. Wat hen onderscheidt is de focus op hoofd en hart, het oog voor teamdynamiek en hun pragmatische aanpak om tot een uniforme visie te komen. Het was leuk om met ze samen te werken en ik zou ze van harte aanbevelen als je een adviesvbureau nodig hebt dat de handen uit de mouwen steekt en een extra stap zet om impact te maken."

Jos van Poorten
VP of Finance

Logo ANWB"Het team van Been Management Consulting en de Business Impact Training weten bijzonder goed de balans ye vinden tussen de bedrijfsmatige belangrn en het menselijke verlangen. Ze blijven zo veel mogelijk vaart houden in het project en besteden hierin veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en de managers."

Vincent Schreijer
Manager Expertise & logistiek ANWB

Tosca Spee - Been Management Consulting

Solliciteren?

Bel Tosca Spee op 06- 506 40 401 of stuur een e-mail naar tosca.spee@beenmc.com.