Werken bij Been Management Consulting

Hoe ver kijk jij?

Bouw jij mee aan een meer duurzame en inclusieve economie?

Wij zijn op een duurzame missie. Richting 100% positieve impact via onze projecten. Want wij geloven dat bedrijven impact kunnen maken. Door winst en groei te combineren met een duurzame bijdrage aan de maatschappij. Alleen: dat gaat niet vanzelf. Bedrijven moeten daarvoor fundamenteel veranderen. Dat noemen wij Systemic Change. ​

Wij helpen bedrijven onbekende paden te bewandelen en doorbraken te realiseren. Samen zijn we op een spannende expeditie. Ook met ons eigen bedrijf. In 2021 bereikten we zelf een belangrijke mijlpaal: we zijn BCorp geworden. Daarmee voldoen we aan de hoogste standaarden op duurzaam, sociaal en transparant vlak. Net als Patagonia, Ace&Tate, Coursera, Ben&Jerry's en 4.000+ andere BCorps. Zo bouwen we samen aan een meer inclusieve en duurzame economie.

Voor onze missie hebben we een divers team nodig. Want: een uitzonderlijke prestatie leveren doe je met verschillende krachten. Met verschillende expertises, achtergronden en persoonlijkheden. Wat we gemeen hebben? We zijn allemaal verderkijkers. We kijken verder dan onszelf en geven om de mensen waarmee we werken. We kijken verder naar hoe het beter kan en helpen elkaar groeien.

En jij, hoe ver kijk jij?

Onze vacatures

Om onze duurzame missie uit te kunnen voeren, zoeken we versterking. Herken jij je in een van de onderstaande vacatures? Dan komen we graag met je in contact!

Vacature Senior Consultant in de Energietransitie

Wil jij duurzaamheid vooropzetten in je werk als consultant? En wil je verder groeien in uitdagende opdrachten in de energietransitie? Ben jij een consultant met minimaal 3 jaar ervaring op het vlak van prestatie-verbeteringen? Lees dan vooral even verder!

Lees verder

Vacature Consultant

Heb je minimaal twee jaar ervaring als management consultant? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een adviesbureau? Solliciteer dan en draag aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG’s) bij aan een duurzamere wereld.

Lees verder

Senior Consultant - Workshop

Vacature Senior Consultant Operational Excellence

Wij zoeken nieuwe collega’s die minimaal 3 jaar ervaring op het vlak van operational excellence en/ of continuous improvement hebben. Wil jij, net als wij, duurzaamheid vooropzetten in je werk als consultant? Lees dan vooral even verder!

Lees verder

Iets anders?

Heb je consultancy-ervaring en wil je impact maken? Maar zoek je net iets anders?

Neem dan contact op met onze HR Manager Tosca Spee. Stuur je CV en (korte) motivatie op naar tosca.spee@beenmc.com. Samen kijken we of er misschien toch een match is.

Ontmoet je collega's

Vind jij ook dat bedrijven een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij? En ben je intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan een meer duurzame en inclusieve economie? 

Wil jij, net als je collega's, van elkaar leren, elkaar verder helpen en samen successen vieren? ​Onze kennis, achtergronden en persoonlijkheden zijn verschillend. Wat ons bindt, zijn onze kernwaarden: Connected, Creating, Courageous.

Roderick Oe

"Iedere volwassene moet de mogelijkheid hebben om te kunnen werken onder goede werkomstandigheden binnen een inclusieve werkomgeving"

Meer over Roderick >

Malou Bok

"Kwalitatief onderwijs maakt het mogelijk om een positieve bijdrage te leveren aan alle SDG’s."

Meer over Malou >

Laura Yap

"Ik geloof dat verandering alleen slaagt als je samen het hele systeem aanpakt: bedrijven, overheid en de bevolking samen."

Meer over Laura >

Wat voor projecten ga je doen?

We werken samen met onze opdrachtgevers aan projecten die positieve impact hebben. We kijken verder dan winst en groei voor het bedrijf. Ook naar de mensen die er werken, de maatschappij, de planeet. Deze voorbeelden geven je alvast een idee.

 

ERIKS

Let’s make industry work better. That’s what industrial service providers ERIKS stands for. The specialized company serves various industrial companies across the globe. How can it accelerate its H2 innovations?

Lees verder

Enexis

Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Het bedrijf zal meer moeten doen met dezelfde mensen en moet – dus – slimmer werken. Maar hoe?

Lees verder

Huhtamaki

Huhtamaki wil volledig duurzame voedselverpakkingen leveren. Haar Fiber Technology Center speelt een belangrijke rol in deze transformatie. Hoe hebben we geholpen?

Lees verder

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie

Ons commitment

Wij zijn op een missie. Op weg om toekomstbestendige bedrijven en een betere wereld te bouwen. Met de Sustainable Development Goals van de VN als ons kompas. Als B Corp geloven we dat bedrijven een positieve bijdrage kunnen leveren - voor de planeet en de mens. Dit vraagt wel om een fundamentele verandering. Een systemic change.

Wij geloven dat diverse en inclusieve teams cruciaal zijn om deze missie te bereiken. Om verschillende perspectieven samen te laten komen. Om nieuwe manieren van denken en doen te stimuleren. Daarom maken we ons hard voor inclusieve werkplekken, waar iedereen zich kan ontwikkelen en kan groeien. Wie je ook bent.

Ook wij als bedrijf moeten veranderen. We streven ernaar om elkaars verschillen te leren kennen, te begrijpen en te vieren. Regelmatig reflecteren we op onze eigen reis. En ontdekken we weer nieuwe en onbekende paden.

Tosca Spee

Kop koffie?

Heb jij advieservaring en wil je ook impact maken met je werk?

Bel Tosca Spee op 06- 506 40 401 of stuur een e-mail naar tosca.spee@beenmc.com.