Werken bij Been Management Consulting

Hoe ver kijk jij?

Bouw jij mee aan een meer duurzame en inclusieve economie?

Wij zijn op een duurzame missie. Richting 100% positieve impact via onze projecten. Want wij geloven dat bedrijven impact kunnen maken. Door winst en groei te combineren met een duurzame bijdrage aan de maatschappij. Alleen: dat gaat niet vanzelf. Bedrijven moeten daarvoor fundamenteel veranderen. Dat noemen wij Systemic Change. ​

Wij helpen bedrijven onbekende paden te bewandelen en doorbraken te realiseren. Samen zijn we op een spannende expeditie. Ook met ons eigen bedrijf. In 2021 bereikten we zelf een belangrijke mijlpaal: we zijn BCorp geworden. Daarmee voldoen we aan de hoogste standaarden op duurzaam, sociaal en transparant vlak. Net als Patagonia, Ace&Tate, Coursera, Ben&Jerry's en 4.000+ andere BCorps. Zo bouwen we samen aan een meer inclusieve en duurzame economie.

Voor onze missie hebben we een divers team nodig. Want: een uitzonderlijke prestatie leveren doe je met verschillende krachten. Met verschillende expertises, achtergronden en persoonlijkheden. Wat we gemeen hebben? We zijn allemaal verderkijkers. We kijken verder dan onszelf en geven om de mensen waarmee we werken. We kijken verder naar hoe het beter kan en helpen elkaar groeien.

En jij, hoe ver kijk jij?

Onze vacatures

Om onze duurzame missie uit te kunnen voeren, zoeken we versterking. Herken jij je in een van de onderstaande vacatures? Dan komen we graag met je in contact!

Vacature Consultant

Heb je minimaal twee jaar ervaring als management consultant? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een adviesbureau? Solliciteer dan en draag aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG’s) bij aan een duurzamere wereld.

Lees verder

Change management - Roderick Oe - Been Management Consulting

Vacature Senior Consultant

Heb je minimaal drie jaar ervaring als management consultant? En heb je projectervaring binnen de energiesector, de gezondheidszorg of bij farmaceutische organisaties? Lees dan hoe je binnen ons team duurzame impact kunt maken.

Lees verder

Ontmoet je collega's

Vind jij ook dat bedrijven een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij? En ben je intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan een meer duurzame en inclusieve economie? 

Wil jij, net als je collega's, van elkaar leren, elkaar verder helpen en samen successen vieren? ​Onze kennis, achtergronden en persoonlijkheden zijn verschillend. Wat ons bindt, zijn onze kernwaarden: ondernemend, duurzaam, gedreven, kundig en betrokken.

Roderick Oe

"Iedere volwassene moet de mogelijkheid hebben om te kunnen werken onder goede werkomstandigheden binnen een inclusieve werkomgeving"

Meer over Roderick >

Laura Yap

"Ik geloof dat verandering alleen slaagt als je samen het hele systeem aanpakt: bedrijven, overheid en de bevolking samen."

Meer over Laura >

Wat voor projecten ga je doen?

We werken samen met onze opdrachtgevers aan projecten die positieve impact hebben. We kijken verder dan winst en groei voor het bedrijf. Ook naar de mensen die er werken, de maatschappij, de planeet. Deze voorbeelden geven je alvast een idee.

 

Essent

Co-creatie bij Essent: creëer samen met de support organisaties future-proof organisatieontwerp. Kunnen we! Lees hier het verhaal:

Lees verder

Aegir-MARINE

AEGIR-Marine heeft al aandacht voor sociale en duurzame impact. Toch zit er meer in, denkt de directie.

Lees verder

Össur

Össur is een internationaal bedrijf voor niet-invasieve orthopedische producten. Het bedrijf groeit snel en de Finance afdeling moet zich hierop aanpassen, maar hoe?

Lees verder
Tosca Spee - Been Management Consulting

Kop koffie?

Heb jij advieservaring en wil je ook impact maken met je werk?

Bel Tosca Spee op 06- 506 40 401 of stuur een e-mail naar tosca.spee@beenmc.com.