ONZE DIENSTEN.

Als jouw bedrijf wil overleven in de 21e eeuw, sta je voor fundamentele transformaties. Been Management Consulting begeleidt je daarbij. We stimuleren verandering en samenwerking in onderliggende systemen. Gericht op blijvende positieve impact voor jouw organisatie, de mens en de wereld.

Dat noemen wij systemic change. Systemic change is niet gemakkelijk. Het vraagt om intensieve samenwerking, om anders kijken en om lef.

Het lef om nieuwe dingen te proberen, doorbraken te realiseren en onbekende paden te bewandelen. Wij zien het als een spannende expeditie. Als dé route voor toekomstbestendige business en een betere wereld.

Wij zijn al begonnen. Doe je mee?

Wat wij voor jou doen?

B Corp worden

B Corp worden

B Corps zijn bedrijven die 'business as a force for good' inzetten. Wereldwijd zijn er meer dan 4.000, en het worden er steeds meer Wij denken dat ieder bedrijf zich moet afvragen: to B or not to B?

Meer over B Corp worden ⇒

Business Dialogue 2 (2048 X 1367)

Business dialogue

Besturen van twee organisaties ontmoeten elkaar zelden. Het is nog zeldzamer als twee voltallige besturen een halve dag samenkomen en hun problemen en uitdagingen bespreken. Maar als het gebeurt, kan het veel opleveren.

Meer over business dialogues ⇒

duurzaamheidsnulmeting (2048 X 1367)

Duurzaamheidsnulmeting

Duurzaamheid is geen side business. Het is toekomstige business. En iedereen die dat begrijpt, wil weten wat al goed gaat en wat er beter kan.

Meer over duurzaamheidsnulmeting ⇒

pexels-dorothy-castillo-2270328_adobespark (1)

Duurzame prestatieverbetering

Wij helpen om de prestaties van jouw organisatie te verbeteren door het aanboren van onbenut potentieel. Zelfstandig blijven leren is het uitgangspunt.

Meer over duurzame prestatieverbetering ⇒

matt-howard-A4iL43vunlY-unsplash_adobespark

Strategische besturing

Wat is de weg naar de strategische stip aan de horizon? Door beter te sturen versterken we samen de executiekracht van jouw organisatie.

Meer over strategische besturing ⇒

energytransition3_adobespark

Toekomstbestendig transformeren

Jouw bedrijfsstrategie vertalen we samen naar een aanpak voor transformatie, gericht op het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving.

Meer over transformeren ⇒