ONZE DIENSTEN.

Als jouw bedrijf wil overleven in de 21e eeuw, sta je voor fundamentele transformaties. Been Management Consulting begeleidt je daarbij. We stimuleren verandering en samenwerking in onderliggende systemen. Gericht op blijvende positieve impact voor jouw organisatie, de mens en de wereld.

Dat noemen wij systemic change. Systemic change is niet gemakkelijk. Het vraagt om intensieve samenwerking, om anders kijken en om lef.

Het lef om nieuwe dingen te proberen, doorbraken te realiseren en onbekende paden te bewandelen. Wij zien het als een spannende expeditie. Als dé route voor toekomstbestendige business en een betere wereld.

Wij zijn al begonnen. Doe je mee?

Wat wij voor jou doen?

Bepaal je strategie

Jij hebt een droom. Je wilt je bedrijf toekomstbestendig maken. Maar wel op een manier die bijdraagt aan een betere wereld. Hoe zet je jouw visie om in uitvoerbare plannen? Wij helpen je jouw strategie te bepalen.

Meer over strategie ⇒

Prestatieverbetering Been Management Consulting

Verhoog je prestaties

Jouw team gaat een ongekende uitdaging aan. Op weg richting een toekomstbestendige business en een betere wereld. Wat moet je doen om die prestaties te kunnen leveren? En hoe meet je eigenlijk 'succes'? Wij helpen prestaties te verhogen.

Meer over prestatieverbetering ⇒

Transformatie Been Management Consulting

Mobiliseer je organisatie

Jouw reis gaat verder en dieper dan je gewend bent. Het DNA van je bedrijf moet veranderen. Hoe krijg je mensen mee op deze expeditie? En hoe versnel je het tempo van deze transformatie? Wij helpen jouw organisatie te mobiliseren.

Meer over transformatie ⇒

Jouw route naar een betere business

Wij geloven dat bedrijven winst en groei kunnen combineren met een positieve bijdrage aan de maatschappij. Been Management Consulting begeleidt je in deze verandering. We zien het als een spannende expeditie. Als de beste route naar een toekomstbestendige business en een betere wereld. Ben je klaar voor de reis? 

Simplified roadmap to a better business-min
Your Transformation to a Better Business

Download jouw printbare routekaart

  • By signing up, you agree to our privacystatement .

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een aantal veelgevraagde interventies

B Corp worden

B Corp worden

B Corps zijn bedrijven die 'business as a force for good' inzetten. Wereldwijd zijn er meer dan 4.000, en het worden er steeds meer Wij denken dat ieder bedrijf zich moet afvragen: to B or not to B?

Meer over B Corp worden ⇒

Business Dialogue 2 (2048 X 1367)

Business dialoog

Besturen van twee organisaties ontmoeten elkaar zelden. Het is nog zeldzamer als twee voltallige besturen een halve dag samenkomen en hun problemen en uitdagingen bespreken. Maar als het gebeurt, kan het veel opleveren.

Meer over business dialogues ⇒

duurzaamheidsnulmeting (2048 X 1367)

Duurzaamheidsnulmeting

Duurzaamheid is geen side business. Het is toekomstige business. En iedereen die dat begrijpt, wil weten wat al goed gaat en wat er beter kan.

Meer over duurzaamheidsnulmeting ⇒