Vacature startende consultant

Wat is vereist?

WO-opleiding (o.a. Economie, Bedrijfskunde, technische studie)

Kennis van: Change Management, Lean Six Sigma, Transformatie of Operational Excellence

Sterk analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden, resultaatgedreven, proactief

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Flexibele instelling, bereidheid om te reizen, in het bezit van rijbewijs

Zeer vaardig in gebruik van Excel & PowerPoint

Wat bieden wij je?

Vanaf € 2.900 bruto + variable bonus

40-urige werkweek

Persoonlijk & vakinhoudelijk ontwikkelingsprogramma

25 vakantiedagen

Een groeiende organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Vacature consultancy icon

Een doelgericht, ondernemend team dat graag van elkaar leert en elkaar helpt verder te ontwikkelen

Wat ga je doen?

Vacature startende consultant - Been Management Consulting

Vacature startende consultant

Het is onze ervaring dat strategie nog niet het begin van implementatie is. Dat analyse en structuur basisvereisten zijn in consultancy, maar dat daarnaast een mensgerichte aanpak essentieel is om de klant duurzaam van strategie naar implementatie te begeleiden. Niet vrijblijvend en op een afstand, maar betrokken en midden in de organisatie, met eigenaarschap en ondernemerschap.

Lees verder

Ben je net afgestudeerd, ambieer je een carrière als management consultant en wil je graag meer impact maken door je dagelijks bezig te houden met langdurig succes, groei en ontwikkeling van mens en organisatie? In een gedreven, ondernemend en betrokken team, dat zich dagelijks inzet om organisaties te verbeteren en strategische doelstellingen te realiseren in samenwerking met de klant? Als jij als startend professional daarnaast ook persoonlijke ontwikkeling nastreeft, nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van analysewerkzaamheden en opstellen van rapportages en presentaties
 • Voorbereiden en begeleiden van workshops en trainingen bij de klant
 • Ondersteunen van collega’s en projectteamleden bij het implementeren van transformatie en prestatieverbeteringstrajecten bij onze klanten
 • Je werkt zowel in teams als zelfstandig bij de onze klanten en ondersteunt hen bij het versneld bereiken van project- of organisatiedoelen

Agenda

Vacature - Senior Consultant - Been Management Consulting

Malou Bok

Senior consultant

Agenda - vacature senior consultant - Been Management Consulting

Groeipad

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom volg je bij ons een meerjarig persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelprogramma dat past bij jouw eigen doelen. Het typische carrièreverloop ziet er als volgt uit:

 • Consultant

 • Senior Consultant

 • Manager

 • Senior Manager

 • Associate Partner

 • Partner

Over Been Management Consulting

Been Management Consulting is een organisatieadviesbureau dat bedrijven ondersteunt bij het optimaliseren, realiseren en implementeren van organisatieveranderingen en strategische doelen. Onze kernproposities zijn strategische besturing, transformatie en prestatieverbetering.

Bij Been Management Consulting krijg je het gevoel dat je niet slechts werknemer bent, maar een ondernemer. Je zit niet in de rol van harde Excel-rechter, maar zeker ook niet in die van zachte heelmeester. Je bent in staat om altijd verder te kijken dan de waan van de dag en duurzame groei en ontwikkeling na te streven. Je werkt in kleine teams die bestaan uit enthousiaste, gedreven en sportieve collega’s met diverse achtergronden in transformatie, prestatieverbetering en strategie. Klanten betalen bij ons naar tevredenheid, dus we streven de hoogst mogelijke kwaliteit na en werken vanuit de relatie.

Last but not least: zelfreflectie, humor, team-uitjes en een goede werk-privébalans vinden we belangrijk.

Hoofdkantoor Schiphol Oost

60% / 40%

Gemiddelde leeftijd 36 jaar

Aantal medewerkers: 24
Flexibele schil: 30

Kernwaarden: Kundig, Ondernemend, Gedreven, Betrokken, Empathisch

Collega's

Okke Scholtes - Been Management Consulting

Okke Scholtes

Senior consultant

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik kom uit '86, woon in Den Haag en heb in Delft gestudeerd. Ik reis graag het land door voor projecten voor werk en als het even kan dan ben ik een lang weekend of een week weg om te surfen in een zonnige bestemming waar geen wetsuits nodig zijn.

Wat typeert jou als collega?
Positief gedreven en met een big smile de verantwoordelijkheid nemen voor de klus die moet worden gedaan. Daarnaast adequaat acteren, transparant zijn naar elkaar en continu willen leren, dat is wat je als collega’s van me kunnen verwachten als ik samen met jou een project draai.

Malou Bok - Been Management Consulting

Malou Bok

Senior Consultant

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik woon met mijn vriend in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken voor vrienden en familie. Ik ski, tennis, zeil, yoga. Ultiem genieten doe ik op het water of vanaf een hoog uitkijkpunt.

Wat typeert jou als collega?
Ik wil graag samen met mensen concrete resultaten behalen, ik vind het leuk om daar plannen voor te bedenken. In mijn werk kan ik serieus zijn, ik ga voor het best haalbare. Collega’s kennen mij als betrokken en als gangmaker!

Vacature Senior Manager - Been Management Consulting - Keswin Corporaal

Keswin Corporaal

Senior manager

Waarom ben je bij Been Management Consulting gaan werken?
Voor Been werkte ik zes jaar bij een groot consultancy bureau. Wat ik een fijn verschil vind, is dat je hier niet met zes lagen hoeft te overleggen voordat iets naar de klant gaat. Je krijgt ruimte om zelf na te denken en je hoeft niet alles te overleggen met een van de partners. Op het gebied van ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid is de leercurve heel stijl.

En kun je jezelf nog voorstellen?
Ik ben getrouwd, heb een dochtertje en ben niet graag alleen. Wat belangrijke woorden: familie en vrienden, lekker eten en drinken, reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Twintig jaar waterpolo alsmede trots eigenaar van hardloopschoenen, mountainbike, wielrenfiets, bokshandschoenen, golfset en schaatsen.

Solliciteer nu

Heb je interesse in deze functie? Vul dan het formulier hiernaast in, een motivatie hoeft nog niet. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je naar aanleiding van de vacature startende consultant eerst nog een vraag? Neem dan contact op met HR manager Tosca Spee (+316 5064 0401, tosca.spee@beenmc.com).

 • Sleep bestanden hierheen of