Skip to content

Vacature senior manager

Wat is vereist?

Afgeronde WO opleiding

9 jaar werkervaring in consultancy

Bewezen commerciële en adviesvaardigheden

Sterk analytisch vermogen

Ervaring met relevante, complexe trajecten

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij je?

Vanaf € 6.200 bruto + variable bonus

Tussen de 32- en 40-urige werkweek

Persoonlijk & vakinhoudelijk ontwikkelingsprogramma

25 vakantiedagen

Een groeiende, interessante organisatie

Afbeelding1

Bij halen targets: tickets Olympische Spelen van Tokyo 2020

Wat ga je doen?

Vacature - taakverdeling senior manager - Been Management Consulting

Vacature senior manager

Het is onze ervaring dat strategie nog niet het begin van implementatie is. Dat analyse en structuur basisvereisten zijn in consultancy, maar dat daarnaast een mensgerichte aanpak essentieel is om de klant duurzaam van strategie naar implementatie te begeleiden. Niet vrijblijvend en op een afstand, maar betrokken en midden in de organisatie, met eigenaarschap en ondernemerschap.

Lees verder

Ben je een ervaren management consultant (senior manager) en wil je graag meer impact maken door je dagelijks bezig te houden met langdurig succes, groei en ontwikkeling van mens en organisatie? In een gedreven, ondernemend en betrokken team, dat zich dagelijks inzet om organisaties te verbeteren en strategische doelstellingen te realiseren in samenwerking met de klant? Als jij als professional daarnaast ook persoonlijke ontwikkeling nastreeft, nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Zelfstandig opstellen van een aanpak op het gebied van strategische besturing, transformatie en/of prestatieverbetering (planning, scope, budget en resources)
 • Verantwoordelijkheid voor de implementatie van (complexe) trajecten op het gebied van transformatie en prestatieverbetering bij onze klanten en (operationele) aansturing van project- of programmateams
 • Fungeren als sparringpartner voor de klant en deze door middel van training en coaching in staat te stellen hun eigen rol in de transformatie of verbetering te vervullen
 • Medeverantwoordelijk voor een deel van de omzetrealisatie, je zet jouw netwerk proactief in voor (resultaat)doelstellingen
 • Op basis van inhoudelijke kennis en ontwikkelingen binnen de betreffende sector op maat dienstverlening realiseren voor nieuwe en bestaande klanten
 • Aansturen en begeleiden van teams bestaand uit collega-adviseurs en medewerkers van de klant en verantwoordelijkheid voor een goed verloop van het verandertraject
 • Junior en medior collega-adviseurs coachen in hun ontwikkeling

Agenda

Marieke Siero - Been Management Consulting

Marieke Siero

Manager

Agenda - vacature senior manager - Been Management Consulting

Groeipad

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom volg je bij ons een meerjarig persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelprogramma dat past bij jouw eigen doelen. Het typische carrièreverloop ziet er als volgt uit:

 • Consultant

 • Senior Consultant

 • Manager

 • Senior Manager

 • Associate Partner

 • Partner

Over Been Management Consulting

Been Management Consulting is een organisatieadviesbureau dat bedrijven ondersteunt bij het optimaliseren, realiseren en implementeren van organisatieveranderingen en strategische doelen. Onze kernproposities zijn strategische besturing, transformatie en prestatieverbetering.

Bij Been Management Consulting krijg je het gevoel dat je niet slechts werknemer bent, maar een ondernemer. Je zit niet in de rol van harde Excel-rechter, maar zeker ook niet in die van zachte heelmeester. Je bent in staat om altijd verder te kijken dan de waan van de dag en duurzame groei en ontwikkeling na te streven. Je werkt in kleine teams die bestaan uit enthousiaste, gedreven en sportieve collega’s met diverse achtergronden in transformatie, prestatieverbetering en strategie. Klanten betalen bij ons naar tevredenheid, dus we streven de hoogst mogelijke kwaliteit na en werken vanuit de relatie.

Last but not least: zelfreflectie, humor, team-uitjes en een goede werk-privébalans vinden we belangrijk.

Hoofdkantoor Schiphol Oost

55% / 45%

Gemiddelde leeftijd 36 jaar

Aantal medewerkers: 24
Flexibele schil: 30

Kernwaarden: Kundig, Ondernemend, Gedreven, Betrokken, Empathisch

Collega's

Vacature Senior Manager - Been Management Consulting - Keswin Corporaal

Keswin Corporaal

Waarom ben je bij Been Management Consulting gaan werken?
Voor Been werkte ik zes jaar bij een groot consultancy bureau. Wat ik een fijn verschil vind, is dat je hier niet met zes lagen hoeft te overleggen voordat iets naar de klant gaat. Je krijgt ruimte om zelf na te denken en je hoeft niet alles te overleggen met een van de partners. Op het gebied van ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid is de leercurve heel stijl.

En kun je jezelf nog voorstellen?
Ik ben getrouwd, heb een dochtertje en ben niet graag alleen. Wat belangrijke woorden: familie en vrienden, lekker eten en drinken, reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Twintig jaar waterpolo alsmede trots eigenaar van hardloopschoenen, mountainbike, wielrenfiets, bokshandschoenen, golfset en schaatsen.

Solliciteer nu

Heb je interesse in deze functie? Vul dan het formulier hiernaast in, een motivatie hoeft nog niet. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je naar aanleiding van de vacature senior manager eerst nog een vraag? Neem dan contact op met HR manager Tosca Spee (+316 5064 0401, tosca.spee@beenmc.com).

 • Sleep bestanden hierheen of