Vacature overzichtspagina

Heb jij de ambitie om met je werk een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld?

Met opdrachtgevers

Steeds meer bedrijven willen bijdragen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Maar hoe doe je dat? Dit is waarmee onze consultants helpen. Hier ga je samen met je opdrachtgevers aan de slag om duurzaamheid in te bedden in hun organisatie en bedrijfsvoering. Zo helpen we ze te versnellen op het gebied van strategie-executie en transformaties. Niet vrijblijvend en op een afstand, maar betrokken en midden in de organisatie, met eigenaarschap en ondernemerschap.

En bij onszelf

Uiteraard doen we er met onze eigen organisatie ook alles aan om de SDG’s te realiseren. Daarom zitten we momenteel in het proces voor een B Corp-certificering.

Om onze duurzame missie uit te kunnen voeren, zoeken we voor onderstaande functies versterking van ons team. Herken jij je in een profiel? Dan komen graag met je in contact!

Vacature Management Consultant (Manager)

In de functie van manager bij Been Management Consulting ben je verantwoordelijk voor een deel van het adviesproject, stuur je een projectteam aan en maak je een succesvolle ontwikkeling door op het gebied van acquisitie en accountmanagement.

Lees verder

Vacature consultant

Heb je minimaal twee jaar ervaring als management consultant? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een adviesbureau? En ben je gemotiveerd om aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG’s) bij te dragen aan een duurzamere wereld?

Lees verder