Vacature Senior Consultant

3+ jaar ervaring

Wat vragen we?

Herken jij jezelf een beetje? Dan leren we je graag kennen!

Afgeronde WO Master, bijvoorkeur in de richting bedrijfskunde, economie, technische studie

Kennis van strategie, prestatieverbetering of transformatie

Minimaal 3 jaar werkervaring bij een advieskantoor

Projectervaring binnen de energie, de zorg of de farma & life sciences sector

Goede analytische vaardigheden

Authentiek, maar ook flexibel in een andere (werk)cultuur

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij je?

Goed basissalaris en een mooie bonus afhankelijk van (team)prestaties

Persoonlijk leer-en ontwikkelbudget

Duurzame mobiliteitsregeling

Laptop en telefoon

25 vakantiedagen

Uitstekende pensioenregeling

Een groeiende organisatie waarin ruimte is voor initiatief, ambitie en vrijwilligerswerk

Een team van ervaren professionals dat onder het motto: ‘Doing good is great for business’ graag van elkaar leert, elkaar helpt verder te ontwikkelen en successen samen viert

Wat ga je doen?

Tijdsbesteding

Vacature Senior Consultant (3+ jaar ervaring)

Wil jij duurzame impact maken, werken aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) en bijdragen aan een meer inclusieve en duurzame economie? Ben je nieuwsgierig voor een B Corp? En heb je ervaring als, of ben je werkzaam als consultant? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega!

Ons werk

Je werkt in een team met energieke, duurzaam gedreven en betrokken consultants met diverse achtergronden. In de rol van Senior consultant maak je impact bij bedrijven in verschillende sectoren. Je helpt onze opdrachtgevers in een team met onderwerpen als: 

Maar ook andere diensten, zoals: Duurzaamheidsnulmeting. Hoe duurzaam zijn we nu eigenlijk? Op welke gebieden kunnen we nog verbeteren? Business dialoog. We kunnen niet alleen verduurzamen en innoveren. Hoe kunnen we samenwerken met andere bedrijven in de keten?

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Wat ga jij doen? We zetten het voor je op een rijtje:

 • Je levert vanaf dag 1 een bijdrage aan projecten waarin we een nieuwe strategie formuleren en/of implementeren. 
 • Je krijgt een eigen deelproject of werkstroom onder je hoede. Zo ontwikkel je jezelf het snelst.
 • Je bent in staat zelfstandig deelprojecten uit te voeren en bent medeverantwoordelijk voor de resultaten. 
 • Samen met de projectmanager geef je inhoudelijk vorm aan het deelproject, stel je de projectplanning op, bereid en begeleid je workshops en trainingen bij de klant en stuur je op kwaliteit en resultaten. Ook begeleid je op het project minder ervaren collega's in hun ontwikkeling. 
 • Je werk varieert van het uitvoeren van analyses, uitwerken van processen en het definiëren van KPI’s tot het begeleiden van inspiratie en teamsessies waarin innovatie, teamdynamiek en samenwerking centraal staan. 
 • Ook draag je bij aan de ontwikkeling van onze eigen organisatie en onze dienstverlening. Denk hierbij onder andere aan het opzetten en/of aanscherpen van proposities voor de klant en het opbouwen en delen van kennis met je collega’s. 
 • Je bent actief bezig met het opbouwen en onderhouden van jouw netwerk, levert een belangrijke bijdrage aan het opstellen van offertes en ondersteunt in salesgesprekken. 

Agenda

Vacature - Senior Consultant - Been Management Consulting

Malou Bok

Manager

Agenda - vacature senior consultant - Been Management Consulting

Groeipad

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom volg je bij ons een meerjarig persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelprogramma dat past bij jouw eigen doelen. Het typische carrièreverloop ziet er als volgt uit:

 • Consultant

 • Senior Consultant

 • Manager

 • Senior Manager

 • Director

 • Associate Partner

 • Partner

Over Been Management Consulting

Wij begeleiden bedrijven die willen overleven in de 21e eeuw en voor fundamentele transformaties staan. We stimuleren verandering en samenwerking in onderliggende systemen. Gericht op blijvende positieve impact voor organisatie, mens en de wereld.

Dit noemen wij 'systemic change'.

Systemic change is niet gemakkelijk. Het vraagt om intensieve samenwerking, om anders kijken en om lef. Het lef om nieuwe dingen te proberen, doorbraken te realiseren en onbekende paden te bewandelen.

Onze management consultants werken daarbij met hoofd, hart én ziel. Ze hebben verstand van bedrijven en snappen hoe gedragsverandering werkt. Dat vullen ze aan met de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een betere wereld. Op die manier zetten we ons in om een omgeving te creëren die gericht is op diversiteit, gelijkheid, inclusiviteit en respect en zorgen we samen voor duurzame verandering die er echt toe doet.

Wij zien het als een spannende expeditie. Als dé route voor toekomstbestendige business en een betere wereld.

Wij zijn al begonnen. Doe je mee?

Hoofdkantoor Schiphol Oost

55% / 45%

Gemiddelde leeftijd 36 jaar

Aantal medewerkers: 34
Flexibele schil: 25

Kernwaarden: Kundig, Ondernemend, Gedreven, Betrokken, Empathisch

Ontmoet je collega's

Malou Bok square

Malou Bok

Manager

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik woon met mijn vriend in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken voor vrienden en familie. Ik ski, tennis, zeil, yoga. Ultiem genieten doe ik op het water of vanaf een hoog uitkijkpunt.

Wat typeert jou als collega?
Ik wil graag samen met mensen concrete resultaten behalen, ik vind het leuk om daar plannen voor te bedenken. In mijn werk kan ik serieus zijn, ik ga voor het best haalbare. Collega’s kennen mij als betrokken en als gangmaker!

Vacature Senior Manager - Been Management Consulting - Keswin Corporaal

Keswin Corporaal

Senior manager

Waarom ben je bij Been Management Consulting gaan werken?
Voor Been werkte ik zes jaar bij een groot consultancy bureau. Wat ik een fijn verschil vind, is dat je hier niet met zes lagen hoeft te overleggen voordat iets naar de klant gaat. Je krijgt ruimte om zelf na te denken en je hoeft niet alles te overleggen met een van de partners. Op het gebied van ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid is de leercurve heel stijl.

En kun je jezelf nog voorstellen?
Ik ben getrouwd, heb een dochtertje en ben niet graag alleen. Wat belangrijke woorden: familie en vrienden, lekker eten en drinken, reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Twintig jaar waterpolo alsmede trots eigenaar van hardloopschoenen, mountainbike, wielrenfiets, bokshandschoenen, golfset en schaatsen.

Okke Scholtes

Senior consultant

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik kom uit '86, woon in Den Haag en heb in Delft gestudeerd. Ik reis graag het land door voor projecten voor werk en als het even kan dan ben ik een lang weekend of een week weg om te surfen in een zonnige bestemming waar geen wetsuits nodig zijn.

Wat typeert jou als collega?
Positief gedreven en met een big smile de verantwoordelijkheid nemen voor de klus die moet worden gedaan. Daarnaast adequaat acteren, transparant zijn naar elkaar en continu willen leren, dat is wat je als collega’s van me kunnen verwachten als ik samen met jou een project draai.

Meer over werken bij Been Management Consulting

Sofie Snoek over haar start bij Been Management Consulting

In het eerste coronajaar kondigde Been Management Consulting een strategische wijziging aan: de Sustainable Development Goals (SDG’s) worden stapsgewijs leidend in al het werk dat ...
Lees meer
Malou

“Een duurzamere wereld via onze klanten”

“Wij maken pas écht impact als we onze klanten helpen te verduurzamen.” Aan het woord is Malou Bok, manager bij Been Management Consulting. Malou begon ...
Lees meer

Terugblik op twee jaar werk én de duurzame verandering van Been

In een organisatie waar ontwikkeling centraal staat, mag je verwachten dat er veel verandert. Tijmen van Diepen werkt sinds twee jaar voor Been Management Consulting ...
Lees meer
Change management - Roderick Oe - Been Management Consulting

Roderick Oe over ‘het andere veranderen’ van Been Management Consulting

‘Het andere veranderen’ past perfect bij manager Roderick Oe. Onze slogan en werkwijze staan voor een ‘andere’ aanpak, maar wat is dat precies? Roderick legt ...
Lees meer
Big Five of klein consultancy bureau - Been Management Consulting

Het verschil tussen werken bij de Big Five en Been Management Consulting

Na een interessante en mooie periode bij grote internationale adviesbureaus werken Keswin, Marine en Tim nu bij Been Management Consulting. In deze blog lees je ...
Lees meer

Solliciteer nu

Heb je interesse in de functie van senior consultant of manager voor ons sectorteam Farma & Gezondheidszorg? Vul dan het formulier hiernaast in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met HR manager Tosca Spee (06 5064 0401, tosca.spee@beenmc.com).

Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met partner Patrick Filius (06 5773 3702, patrick.filius@beenmc.com).

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB.