Vacature Senior Consultant & Manager

Voor ons sectorteam Farma- & Gezondheidszorg

Wat is vereist?

Afgeronde WO-master

Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een consultancy organisatie en projectervaring bij:

Of-icon vacature

Farmaceutische organisaties op het gebied van Customer Excellence, Supply Chain Management of Value Based Healthcare (VBHC)

Of-icon vacature

Zorginstellingen op het gebied van implementatie van Value Based Healthcare (VBHC / waardegedreven zorg)

Een netwerk bij voorkeur binnen de Farma- & Gezondheidszorgsector en in staat om de bestaande relaties te onderhouden en je netwerk verder uit te bouwen

Sterk analytisch vermogen, sterke communicatievaardigheden en resultaatgericht

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij je?

Marktconform salaris + discretionaire bonus

Persoonlijk leer-en ontwikkelbudget

mobiliteitsregeling vacature - been management consulting

Uitstekende mobiliteitsregeling

Uitstekende pensioenregeling

25 vakantiedagen

Een groeiende organisatie waarin ruimte is voor initiatief, ambitie en vrijwilligerswerk

Vacature consultancy icon

Een team van ervaren professionals dat onder het motto: ‘Doing good is great for business’ graag van elkaar leert, elkaar helpt verder te ontwikkelen en successen samen viert

Wat ga je doen?

Vacature - taakverdeling - Been Management Consulting

Vacature Senior Consultant & Manager

Word je gedreven door duurzame impact waarbij je de Sustainable Development Goals (SDG’s) als kompas gaat gebruiken in onze gezamenlijke missie om een bijdrage te leveren aan de transitie binnen de Farma- en Gezondheidszorgsector? Heb je daarnaast ervaring als, of ben je werkzaam als consultant?

Dan ben jij wellicht die nieuwe collega die ons team wil komen versterken. Onze consultants zijn enthousiast, gedreven en sportief en hebben diverse achtergronden in toekomstbestendige transformatie, duurzame prestatieverbetering en strategische besturing.

In de rol van senior consultant of manager Farma & Gezondheidszorg maak je dagelijks impact bij onze klanten in deze sector door hen, samen met een team van specialisten, te begeleiden bij de gewenste transitie op het gebied van:

 • Value Based Healthcare
 • Customer Engagement
 • Supply Chain Management
 • Duurzaamheid

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Implementeren van transitieprojecten binnen de Farma- Gezondheidszorgsector
 • Je werkt in teams bij onze klanten en ondersteunt hen bij het versneld bereiken van project- of organisatiedoelen
 • Verantwoordelijkheid voor en (operationele) aansturing van (deel)projecten of werkstromen
 • Op het project begeleid je collega’s in hun ontwikkeling
 • Tevens draag je bij aan de doorontwikkeling van het team, onze propositieontwikkeling en sales- en offertetrajecten binnen de Farma- & Gezondheidszorgsector

 

De Farma- & Gezondheidszorgsector heeft als ambitie de zorg voor de patiënt en planeet positief te veranderen. Been Management Consulting helpt met de versnelling van strategie executie en de bijbehorende transformatietrajecten, zodat elke patiënt de beste zorg kan krijgen. Nu, in 2030 en ver daarna.

Agenda

Vacature - Senior Consultant - Been Management Consulting

Malou Bok

Manager

Agenda - vacature senior consultant - Been Management Consulting

Groeipad

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom volg je bij ons een meerjarig persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelprogramma dat past bij jouw eigen doelen. Het typische carrièreverloop ziet er als volgt uit:

 • Consultant

 • Senior Consultant

 • Manager

 • Senior Manager

 • Director

 • Associate Partner

 • Partner

Over Been Management Consulting

Wij begeleiden bedrijven die willen overleven in de 21e eeuw en voor fundamentele transformaties staan. We stimuleren verandering en samenwerking in onderliggende systemen. Gericht op blijvende positieve impact voor organisatie, mens en de wereld.

Dit noemen wij 'systemic change'.

Systemic change is niet gemakkelijk. Het vraagt om intensieve samenwerking, om anders kijken en om lef. Het lef om nieuwe dingen te proberen, doorbraken te realiseren en onbekende paden te bewandelen.

Onze management consultants werken daarbij met hoofd, hart én ziel. Ze hebben verstand van bedrijven en snappen hoe gedragsverandering werkt. Dat vullen ze aan met de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een betere wereld. Op die manier zetten we ons in om een omgeving te creëren die gericht is op diversiteit, gelijkheid, inclusiviteit en respect en zorgen we samen voor duurzame verandering die er echt toe doet.

Wij zien het als een spannende expeditie. Als dé route voor toekomstbestendige business en een betere wereld.

Wij zijn al begonnen. Doe je mee?

Hoofdkantoor Schiphol Oost

55% / 45%

Gemiddelde leeftijd 36 jaar

Aantal medewerkers: 34
Flexibele schil: 25

Kernwaarden: Kundig, Ondernemend, Gedreven, Betrokken, Empathisch

Collega's

Malou Bok - Been Management Consulting

Malou Bok

Manager

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik woon met mijn vriend in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken voor vrienden en familie. Ik ski, tennis, zeil, yoga. Ultiem genieten doe ik op het water of vanaf een hoog uitkijkpunt.

Wat typeert jou als collega?
Ik wil graag samen met mensen concrete resultaten behalen, ik vind het leuk om daar plannen voor te bedenken. In mijn werk kan ik serieus zijn, ik ga voor het best haalbare. Collega’s kennen mij als betrokken en als gangmaker!

Vacature Senior Manager - Been Management Consulting - Keswin Corporaal

Keswin Corporaal

Senior manager

Waarom ben je bij Been Management Consulting gaan werken?
Voor Been werkte ik zes jaar bij een groot consultancy bureau. Wat ik een fijn verschil vind, is dat je hier niet met zes lagen hoeft te overleggen voordat iets naar de klant gaat. Je krijgt ruimte om zelf na te denken en je hoeft niet alles te overleggen met een van de partners. Op het gebied van ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid is de leercurve heel stijl.

En kun je jezelf nog voorstellen?
Ik ben getrouwd, heb een dochtertje en ben niet graag alleen. Wat belangrijke woorden: familie en vrienden, lekker eten en drinken, reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Twintig jaar waterpolo alsmede trots eigenaar van hardloopschoenen, mountainbike, wielrenfiets, bokshandschoenen, golfset en schaatsen.

Okke Scholtes - Been Management Consulting

Okke Scholtes

Senior consultant

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik kom uit '86, woon in Den Haag en heb in Delft gestudeerd. Ik reis graag het land door voor projecten voor werk en als het even kan dan ben ik een lang weekend of een week weg om te surfen in een zonnige bestemming waar geen wetsuits nodig zijn.

Wat typeert jou als collega?
Positief gedreven en met een big smile de verantwoordelijkheid nemen voor de klus die moet worden gedaan. Daarnaast adequaat acteren, transparant zijn naar elkaar en continu willen leren, dat is wat je als collega’s van me kunnen verwachten als ik samen met jou een project draai.

Solliciteer nu

Heb je interesse in de functie van senior consultant of manager voor ons sectorteam Farma & Gezondheidszorg? Vul dan het formulier hiernaast in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met HR manager Tosca Spee (06 5064 0401, tosca.spee@beenmc.com).

Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met partner Patrick Filius (06 5773 3702, patrick.filius@beenmc.com).

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.