Tijmen van Diepen Been Management Consulting

Senior consultant Tijmen van Diepen

HOOFD – Het oplossen van complexe problemen is mijn drijfveer, zowel in mijn carrière als daarbuiten. Tijdens opdrachten weet ik snel patronen in grote hoeveelheden data en informatie te herkennen. Dit combineer ik met de aanwezige kennis en kunde van de organisatie. Voor zowel problemen op operationeel als strategisch niveau.

HARTA life long learning is waar ik mijn energie vandaan haal. Ik ben intrinsiek gemotiveerd om elke dag de wereld een beetje beter te begrijpen. Daarnaast kan ik mijn energie echt kwijt met sporten, zoals (beach)volleybal, squash als hardlopen.

SDG – SDG 16 (vrede justitie en sterke publieke diensten): Zoals Rutger Bregman in Davos zei “Taxes, taxes, taxes”. Om de wereld naar een betere plek te brengen, zullen we in mijn ogen eerst de wereld eerlijker moeten maken. Verminderen van corruptie, stoppen met voortrekken van de grootste vervuilers en feit en fictie van elkaar scheiden. Hiervoor vind ik sterke publieke diensten essentieel, inclusief een belangrijke controlerende functie van de journalistiek.