Sofie Snoek square

Consultant Sofie Snoek

 

HOOFD – Mijn ervaring als duurzame consultant ligt in het uitvragen van ambities en die vertalen naar concrete doelen. Zonder ambitie geen toekomstbestendige organisatie. Ik ben een verbinder die voor de lange termijn gaat en werk graag samen met verschillende partijen om een doel te bereiken. Daarnaast houd ik van een eerlijke en integere aanpak waarin onderling vertrouwen de basis vormt voor een mooie samenwerking.

HART – Mijn hart gaat sneller kloppen door mensen te verbinden, vooral als een samenwerking niet voor de hand lag. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, ik ben mini mede-eigenaar van een wijntuin in het Rijk van Rorik. Hier verbouwen we eigen druiven, houden we het stuk land bij en zijn er verschillende Gildes waaronder Biodiversiteit, de Wijnproeverij en het aanharken van het Festivalterrein. Mag jij raden in welk Gilde ik zit😉

SDG – Moeilijke keuze! Maar als ik moet kiezen, kies ik klimaatactie (SDG 13). Dat doel richt zich onder andere op het vergroten van de veerkracht en het aanpassingsvermogen van het klimaat (klimaatadaptatie). En natuurlijk op het terugbrengen van de uitstoot (klimaatmitigatie). Beide zijn belangrijk voor het behouden van ecosystemen van mens en dier. Daarnaast vind ik het verbindende aspect van klimaatverandering heel mooi, alle landen moeten samenwerken als het om het klimaat gaat. Het overstijgt immers alle landsgrenzen.