Roderick Oe

Roderick Oe

  • 10+ jaar ervaring als operational excellence consultant
  • Ervaring met projecten in Nederland, België, Polen en Indonesië
  • Master Management of Change aan Rotterdam School of Management, Erasmus University
  • Werkt als senior manager bij Been Management Consulting aan strategie executie

 

HOOFD – Ik ben sinds 2011 werkzaam als consultant. In de beginjaren vooral in de Operational Excellence hoek, maar daarna steeds breder. Van strategische besturing, tot prestatieverbetering en transformaties. Oog voor de mens in veranderingen is voor mij een leidraad. Mijn energie haal ik namelijk hoofdzakelijk uit het realiseren van duurzame prestatieverbeteringen, samen met anderen. Schouder-aan-schouder. Binnen Been Management Consulting ben ik verantwoordelijk voor Diversity, Equity & Inclusion, en maak ik deel uit van het Healthcare transition-team.

 

HART– Ik kan niet goed stil zitten en ben eigenlijk altijd in beweging. Sporten heeft een belangrijke plek in mijn vrije tijd. Vooral Braziliaans Jiu Jitsu en, met mooi weer, een potje tennis. Op de momenten dat ik wel even stil zit, heb ik een potlood, een gum en een schetsboek voor me. Meer over mij? Getrouwd, familiemens, Rotterdam, verre reizen, geen ochtendpersoon en Jordans.

 

SDGs – SDG 10: Ongelijkheid Verminderen. Duurzaamheid betekent voor mij ook op een duurzame manier met elkaar samenleven. We moeten werken aan het vormen van inclusieve economieën, samenlevingen én organisaties. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, omdat er voor iedereen gelijke kansen zijn, ongeacht leeftijd, geslacht, etniciteit, huidskleur, geaardheid, beperking, geloofsovertuiging of economische status. Dit is een echte systemic change, waar ik me vanuit passie voor inzet.

Neem contact op met Roderick en mail naar: roderick.oe@beenmc.com.