Roderick Oe

Manager Roderick Oe

HOOFD – Sinds 2011 werkzaam als consultant. In de beginjaren vooral in de Operational Excellence hoek, maar daarna steeds meer binnen Strategie Executie. Hierdoor ben ik breed inzetbaar. Van strategische besturing, tot prestatieverbetering en transformaties. Ik vind het van essentieel belang om in veranderprocessen oog te hebben voor de mens. En haal mijn energie dus hoofdzakelijk uit het realiseren van duurzame resultaten, samen met anderen (schouder-aan-schouder). Binnen Been maak ik onderdeel uit van twee teams: het Pharma & Lifesciences team en het Sustainability & System Change team.

HART– Ik kan niet goed stil zitten en ben eigenlijk altijd in beweging. Sporten heeft een belangrijke plek in mijn vrije tijd. Vooral Braziliaans Jiu Jitsu en, met mooi weer, een potje tennis. Meer over mij? Familiemens, Rotterdam, verre reizen, geen ochtendpersoon en Jordans.

SDG – Ik vind dat we moeten beseffen dat we hard op weg zijn om het voor onszelf heel moeilijk te maken. Onze aarde overleeft het wel; de vraag is of wij er nog op kunnen leven. We moeten anders, beter, omgaan met de planeet en met elkaar. SDG 13 (klimaatactie) heeft wat mij betreft daarom absolute prio! Gevolgd door SDG 4 als investering voor de toekomst.