Associate Partner Mirjam Penders

HOOFD – Ik vind denken en ontwerpen fantastisch, maar aan het einde van de dag ben ik een echte doener: schouders eronder en mouwen opstropen. Daarom werk ik het liefst met een gemotiveerd team aan het realiseren van resultaten. Als externe consultant en interne lijnmanager heb ik grote transformaties geleid en gerealiseerd. Van het formuleren van een nieuwe strategie tot de daadwerkelijk uitrol met alle aspecten van organisatie- en cultuurverandering. Mijn financiële kennis, internationale achtergrond (in meer dan 18 landen gewerkt of gewoond) en mijn natuurlijke manier om te netwerken helpen mij daarbij.

HART – Ik een echte surf-addict. Waarom? Ik denk omdat het zo moeilijk is om het echt goed te kunnen en dan geldt ‘the greater the effort, the sweeter the reward!’. En bovenal omdat ik dan lekker in de natuur ben. Daarom ben ik ook zo gek op backcountry snowboarding. En gelukkig is mijn man ook zo een adrenaline junky.

SDG – Ik heb een passie voor natuur en water en gezien mijn achtergrond in hernieuwbare energie ben je waarschijnlijk niet verbaasd dat SDG 7 (betaalbare en duurzame energie), 13 (klimaatactie) en 14 (leven in het water) mij het meeste aanspreken. Op naar een fossielvrije wereld.