Marjolein Final

Customer engagement manager Marjolein Stromeijer

 
HOOFD – De rode draad in mijn werk is ‘verbinden’. Kandidaat aan werkgever, interim-professional aan opdrachtgever, klantvraag aan oplossing. Ik hou ervan om onbevangen, nieuwsgierig en resultaatgericht te werken. Daarbij maak ik gebruik van de ervaring die ik in heel verschillende branches heb opgedaan, van detachering tot technologie en van media tot consultancy. Mijn persoonlijke missie om de wereld mooier, beter en groener te maken deel ik ook graag in mijn zakelijk leven.

HART – Behalve aan mijn werk besteed ik ook veel tijd aan mijn gezin. Dat bestaat uit mijn man Sander, twee zoons en twee katten. Ik vind het leuk om nieuwe hotspots te ontdekken in de fijne stad waarin we wonen, helemaal als je daar goed vegetarisch kunt eten. Ook word ik erg blij van yogalessen, waarbij ik mezelf weer helemaal kan opladen.

SDG – Leven met respect voor de wereld om ons heen is er bij mij met de paplepel ingegoten. En dat is nu mijn kompas bij het maken van keuzes. Het kan in mijn ogen niet zo zijn dat we handelen ten koste van anderen en ten koste van het voortbestaan van de aarde. Daarin stel ik me soms zelfs bijna activistisch op. Het zal dan ook niet verrassend zijn dat SDG 13 het beste bij mij past: Neem dringend actie om klimaatverandering en haar impact te bestrijden.