Marine Clement Squares

Marine Clément

HOOFD – Sinds 2007 ervaring met complexe organisatorische transformaties, verandermanagement, optimaliseren van processen & werkwijzen. Ik ben sterk in het verbinden van mensen en het implementeren van een groot scala van change interventies op verschillende situaties: van training en communicatie tot coaching en cultuur- & gedragsverandering.

HART – Ik ben enthousiast, creatief en positief ingesteld en krijg veel energie van interactie met mensen en het continue verbeteren. Graag zet ik me in om anderen te helpen. Ik geniet van de tijd samen met m’n man, dochter en zoon. Voor lekker eten ben ik altijd in! Mijn man is chef-kok in z’n eigen restaurant en mijn vader komt uit Frankrijk en kookt ook graag, dus ik weet waar ik naartoe kan voor een mooi diner.

SDG – SDG 3 (Goede gezondheid en welzijn): Door me samen met onze opdrachtgevers in te zetten voor projecten binnen de sector Farma & Gezondheidszorg, wil ik bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van anderen. Onze Value Based Healthcare projecten zijn een mooi voorbeeld waar we de systemic change doorvoeren die nu echt nodig is en waar we een verschil kunnen maken als we nu versnellen!