Marileen Kan square

Marileen Kan

  • Master Economie aan Universiteit van Amsterdam en journalistieke opleidingen
  • Werkte eerst als managementconsultant aan projecten in de mediasector
  • Richt zich nu op de marketing & communicatie van adviesbureaus zelf
  • Is nu marketing & communicatiemanager van Been Management Consulting

 

HOOFD Ik houd ervan om – toch wat abstracte – onderwerpen waar mijn collega’s zich bezig houden te vertalen naar verhalen. Of dat nou een interview met een opdrachtgever is, een podcast of een onderzoeksrapport. Het is een creatief proces, waarbij ik kijk waar een verhaal in zit, voor welke doelgroep, in welke vorm en hoe we mensen gaan bereiken. Het is heel bevredigend als we samen iets moois hebben gemaakt, waarmee we anderen inspireren en mijn collega’s laten ‘shinen’.

HART Ik heb vier zoons, dus eigenlijk gaat al mijn vrije tijd naar mijn gezin. Het is geweldig om met hen de wereld te ontdekken, of dat nou thuis is in de tuin, op reis in een stad of in de natuur. Door te kijken door de ogen van een kind, krijg je zelf ook weer nieuwe ideeën.

SDGs Dát wij de Sustainable Development Goals van de VN zo omarmen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Welk consultancybureau heeft als doel om 100% van de projecten te laten bijdragen aan de SDGs? Vaak blijft het bij een goed doel steunen of elektrische auto’s rijden. Dit is heel ambitieus, dus daarom kies ik de zeven doelen die we zelf hebben uitgekozen.

Neem contact op met Marileen via: marileen.kan@beenmc.com.