Marieke Besamusca

Associate Partner Marieke Besamusca

 
HOOFD – Met een achtergrond in organisatiesociologie, een afgeronde coachopleiding en een trackrecord in meetbare prestatieverbetering in Operations combineer ik de harde en de zacht kant van veranderen om resultaat te behalen. Manufacturing excellence, lean en change management zijn mij net zo bekend als teamdynamica, systemisch werk en coachen met impact. Op die manier haal ik het beste uit de organisaties waarvoor en de mensen waarmee ik mag werken.

HART – Het leven is er om ten volle van te genieten. Dat doe ik door de gezelligheid van familie en vrienden op te zoeken en dit bij voorkeur te combineren met mijn liefde voor koken en lekker eten. Daarnaast doe ik dat ook door het opzoeken van de rust en de stilte in mijzelf en in de omgeving. Ik woon met mijn man en twee kinderen buiten de Randstad aan de duinen en het bos, wat uitnodigt tot lange wandelingen of een verfrissend rondje hardlopen.

SDG – Verantwoorde consumptie en productie (SDG 12) begint bij een simpele vraag: ‘Heb ik dit écht nodig?’ En als het antwoord ‘ja’ is, dan volgt een vraag die wat meer uitzoekwerk vergt om te beantwoorden, maar zó bevredigend is: ‘Wat is het meest duurzame, beschikbare alternatief?’ Slechts twee vragen die we in iedere rol die we vervullen in ons leven kunnen stellen en waanzinnig veel impact kunnen hebben.