Malou Bok square

Malou Bok

 
HOOFD – Wat mij energie geeft, is het behalen van concrete resultaten samen met anderen. Ik doe dat door een duidelijk plan op te stellen, verandering beheersbaar te maken en mensen vanuit intrinsieke motivatie mee te laten werken aan verbetering. Dit heb ik de afgelopen jaren in de praktijk gebracht, zowel als consultant/project manager als in de lijn, bij diverse organisaties in verschillende industrieën.

HART – Fysieke inspanning zoek ik het liefst met vrienden in de sneeuw, op de tennisbaan, in de sportschool en op een yogamatje. Daarnaast vind ik het heerlijk om drukte en gezelligheid om mij heen te hebben en goede gesprekken te voeren. Ik word heel blij van een uitgebreid diner samenstellen voor vrienden en familie. Ultiem is voor mij op het water óf op een hoog uitkijkpunt in een nieuw land zijn. Ik geniet als ik in de verte kan kijken en even stil kan staan bij alles wat er gebeurt en te zien is.

SDG – SDG 4 (kwaliteitsonderwijs): Misschien ben ik een idealist? Ik geloof heel sterk dat kwalitatief onderwijs het mogelijk maakt om een positieve bijdrage te leveren aan alle SDG’s. School is de plek waar we leren, onze meningen vormen en waar we onze identiteit ontwikkelen. Het is de plek waar het gewenste gedrag tot stand kan komen. Met de juiste educatie kunnen we de wereld creëren waar we allemaal naar verlangen.