Lieke van den Dungen - Management consultant bij Been Management Consulting

Consultant Lieke van den Dungen

 
HOOFD – Ik heb ervaring opgedaan met projectmanagement. Deze ervaring heeft mij geleerd dat ik graag concrete resultaten behaal en mijn energie haal uit de interactie met anderen. Thema’s die me aanspreken zijn organisatorische transformaties, cultuur- en gedragsverandering en procesverbeteringen. Ik heb een achtergrond in Organisatiewetenschappen. Deze opleiding heeft mij geleerd om de ‘hoofdkant’ met de ‘hartkant’ te combineren.

HART – Mijn hart gaat sneller kloppen van een fysieke uitdaging in de buitenlucht. Dit kan een kanotocht door Zweden, een dag hiken tijdens de vakantie of een wandeling op de Veluwe zijn. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Het liefst onder het genot van een hapje of drankje.

SDG – SDG 15 (leven op land): De natuur is voorwaardelijk voor onze toekomst. Om te kunnen blijven genieten van de natuur, zullen we ons moeten beseffen dat wij ten dienste van haar staan.. En niet andersom. Laten we ons samen inzetten voor het behoud van de natuur en haar biodiversiteit.