Iris Valk

Manager Iris Valk

HOOFD – Sinds 2013 ondersteun ik organisaties in (voornamelijk) prestatiemanagement en verandermanagement. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het toepassen en aanleren van gesprekstechnieken. Dit stelt mij in staat om ‘de onderstroom’ bloot te leggen, en onderling verbinding en vertrouwen te bewerkstelligen. Deze zaken zijn essentieel voor de snelheid, duurzaamheid en impact van (verander)trajecten.

HART – Ik heb het hart op de tong en gedij het best in omgevingen waar integriteit, eerlijkheid en daadkracht terugkomen. De natuur en crossfit helpen mij opladen en ontspannen.

SDG – SDG 3 (Goede gezondheid en welzijn): Iedereen wil een gelukkig leven leiden, maar als je niet gezond bent, is dit een behoorlijke uitdaging. In welvarende landen kennen we mentale en fysieke ziektes die juist door onze welvaart in de hand worden gewerkt (diseases of affluence). Deze trekken een behoorlijke wissel op onze gezondheid, maar ook op de zorg(kosten). Ik wil een bijdrage leveren aan het voorkomen van deze ziekten, bijvoorbeeld door educatie op hoe je bewust leeft en je mentale en fysieke gesteldheid optimaal kunt houden, en door het aanpakken van maatschappelijke mechanismen die deze ziektes aanwakkeren.