Iris Bruinink

Customer Engagement Officer Iris Bruinink

HOOFD – Sinds 1997 heb ik ervaring in het ondersteunen van mensen en afdelingen binnen grote en kleine (internationale) organisaties. In 2020 ben ik mij gaan bezighouden met Customer Engagement. Ik vind het zeer interessant om te begrijpen wat klanten willen en nodig hebben. Niet alleen op basis van data, maar ook door echt het gesprek aan te gaan. Want een klantrelatie is een ’two-way’ interactie, waarbij emotionele triggers belangrijk zijn. Mijn ervaring in de verschillende organisaties waar ik heb gewerkt dragen hier uiteraard aan bij.

HART – In mijn vrije tijd stap ik graag op de racefiets, de natuur in. Verder geniet ik van het samenzijn met mijn twee kinderen en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

SDG – Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur. Met mijn racefiets of met mijn kinderen wandelend door het bos, langs het strand of in de duinen. Daarom spreekt SDG 15 (Leven op het Land) mij het meeste aan. Onze regenwouden, jungles en bossen worden in een razendsnel tempo weggemaaid – jaarlijks verliezen we miljoenen hectare bos. Als je zo’n wandeling maakt door het bos, genietend van alle seizoenen die de bomen en natuur je laten zien dan voelt dat als rijkdom. Rijkdom die je generaties lang wilt doorgeven, toch?