Vierkant Esther

Senior consultant Esther Eijkemans

 
HOOFD – Opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik waarden als gedrevenheid, daadkracht en klantgerichtheid van jongs af aan meegekregen. Als consultant zet ik deze skills graag in en combineer ik deze met mijn analytisch vermogen om hiermee samen met de klant de business naar een hoger niveau te tillen. Ik focus mij hierbij op het realiseren van duurzame resultaten, die waarde creëren voor zowel organisaties als de maatschappij. Het verduurzamen van organisaties geeft mij dan ook veel energie. Tot slot maakt mijn achtergrond in International Management dat ik mij graag beweeg in een internationale omgeving.

HART – In mijn vrije tijd ontdek ik graag de wereld door te reizen. Ik kom volledig tot rust in de natuur en leer graag over andere culturen. Gedurende de weekenden zoek ik graag de drukte en gezelligheid op en vind ik het leuk om samen met vrienden een wijntje te drinken, een bordspel te spelen of een goed gesprek te voeren. Verder vind ik het als sportfan heerlijk om op zondag Studio Sport te kijken.

SDG – SDG15 15 (leven op het land): Gedurende de bijzondere reizen die ik heb mogen maken ben ik onze natuur pas écht gaan waarderen. De prachtige landschappen en biodiversiteit die we kennen fascineert mij enorm. Vandaar dat ik mij graag inzet voor het duurzaam gebruik van onze ecosystemen en het tegengaan van het verlies aan biodiversiteit, waarin ik een belangrijke rol zie voor organisaties.