Ons ecosysteem.

We kunnen het niet alleen.

Als je een toekomstbestendige business voor een betere wereld wilt, moet je verder kijken. Verder dan je eigen belang. Verder dan je eigen organisatie. Naar het ecosysteem waarbinnen je opereert. Want: we krijgen grote systeemveranderingen alleen voor elkaar als we samenwerken in ons ecosysteem. Ieder met eigen expertise, eigen ervaringen en een eigen rol. We hebben elkaar nodig om van elkaar en met elkaar te leren. Samen proberen we nieuwe dingen, realiseren we doorbraken en bewandelen we onbekende paden.

We kunnen het niet alleen. Zoveel is zeker. En dat geldt natuurlijk ook voor ons. Daarom werken ook wij samen met partners in een ecosysteem. We stellen je graag aan hen voor:

  • NOW Partners. NOW Partners is een netwerk van 100+ board room adviseurs en experts in duurzaamheid, regeneratie en innovatie. Het bedrijf heeft bedrijven zoals DSM, Unilever, IKEA, Google, Danone en vele anderen geholpen met hun impact-strategie. Samen kunnen we de ervaringen van pioniers wereldwijd gebruiken voor bedrijven in de regio.
  • Climate Neutral Group. Opgericht in 2002, heeft dit bedrijf meer dan 3.000 bedrijven wereldwijd ondersteund om hun CO2-uitstoot te verminderen en ruim 12 miljoen ton CO2 gecompenseerd. Samen kunnen we bedrijven helpen hun milieu-impact inzichtelijk te krijgen en te compenseren.
  • Green Deal Duurzame Zorg. Samen met meer dan 200 zorginstellingen tekenden wij de Green Deal Duurzame Zorg. Hiermee beloven we (te helpen) CO2 uitstoot te verminderen, circulair werken te bevorderen, de hoeveelheid medicijnresten in oppervlaktewater en grondwater terug te dringen en een leefomgeving in en buiten zorginstellingen te creëren die de gezondheid bevordert.

 

Ecosystem

UN Global compact

Been Management Consulting zet zich sinds 2021 in voor de UN Global Compact, dat is een initiatief voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van de Verenigde Naties. We werken volgens de principes van het Global Compact op het vlak van mensenrechten, arbeid, het milieu en anti-corruptie.

Ook gebruiken we de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties als kompas. Dat doen we door onze klanten te helpen te bepalen hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan deze doelen en hoe ze duurzaamheid kunnen inbedden in hun organisatie en in hun bedrijfsvoering.

SDG-consultants-been-management-consultant

B Corp community

Als B Corp gecertificeerde organisatie zijn we onderdeel van een wereldwijde gemeenschap van 5.000+ bedrijven die ‘business as a force for good’ inzetten.

  • B Lab. De drijvende kracht achter de B Corp certificatie is B Lab. Dit non-profit netwerk streeft een wereldwijde economie na die ten goed komt van alle mensen, gemeenschappen en de planeet. De missie van B Lab is om van alle bedrijven 'businesses as a force for good' te maken. Been Management Consulting's Leen Zevenbergen is oprichter van B Lab Europe.
  • B Corp way partner. We zijn onderdeel van een selecte groep dienstverleners die andere bedrijven helpt in hun reis richting B Corp certificatie. We zijn officieel B Corp Way partner op de volgende gebieden: B in the Boardroom, Radical Transformation en the SDGs and B.
Other B Corps Been Management Consulting

Ons ecosysteem met partners

Cases & inspiratie

Laat je inspireren de verhalen van onze opdrachtgevers en change makers uit ons inspiratieboek 'Kunnen we dansen op de maan?'.

Jeroen Janssen OLVG

Het verhaal van het OLVG

Zoals op veel plekken de zorg moet er ook op de MDL-poli (maag, darm en lever, red.) van het OLVG veel gebeuren met weinig mensen.…

Lees verder
abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim…

Lees verder
header bal boom-min

Een constructief gesprek over duurzaamheid

Collega Keswin Corporaal sloeg de handen ineen met Arjen Struijk van Climate Neutral Group en geeft je tips voor een constructief gesprek over duurzaamheid.We kennen…

Lees verder

"Wil jij ook je samenwerken aan een betere business?"

Neem dan snel contact op met Keswin Corporaal en mail naar keswin.corporaal@beenmc.com.

Keswin Corporaal