Health tech en personal health organisatie

Opdracht

Een internationale health tech en personal health organisatie heeft ons benaderd om processen op het gebied van innovatie te standaardiseren en te optimaliseren. Het doel is ideeën efficiënter naar de markt kunnen brengen, beter inzicht krijgen in het rendement van innovatieve projecten en betere keuzes kunnen maken op basis van informatie en analyse.

Aanpak

Been Management Consulting heeft een aanpak ontwikkeld voor training en gedragsverandering. In nauwe samenwerking met de klant is een trainingscurriculum opgesteld dat het mogelijk heeft gemaakt de competenties op het vlak van project portfolio management te vergroten. Door de ontwikkeling van trainingsmaterialen en het verzorgen van trainingen is een stabiele basis gelegd voor het certificeren van portfolio management vaardigheden.

Resultaat

Wereldwijd zijn 75 mensen getraind om hun vaardigheden op het gebied van project portfolio management te verbeteren. Dit heeft geleid tot verbeterde zakelijke beslissingen met als gevolg een hoger rendement op investeringen in innovaties.

Aanbevelingsscore

Op de vraag in hoeverre deze gerenommeerde health tech en personal health organisatie ons zou aanbevelen op een schaal van 1-10, scoren wij een 9.

"Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?"

Neem dan snel contact op met Patrick Filius en mail naar: patrick.filius@beenmc.com.

corona-consultancy-Roel-Beentjes-Been-Management-Consulting-web