OVER BEEN MANAGEMENT CONSULTING.

Onze maatschappelijke uitdagingen zijn enorm. Wij geloven dat bedrijven bij uitstek in staat zijn om het verschil te maken. Door winst en groei te combineren met een positieve bijdrage aan de samenleving. Dat vraagt om fundamentele verandering. In denken én doen. Binnen je organisatie en in het systeem waar jouw bedrijf onderdeel van is.

Daarom ligt onze focus op systemic change. We begeleiden bedrijven in hun transformatie. En we stimuleren verandering en samenwerking in de onderliggende systemen. Gericht op blijvende impact voor onze klanten.

Systemic change is niet gemakkelijk. Het vraagt om intensieve samenwerking, om anders kijken en om lef.

Het lef om nieuwe dingen te proberen, doorbraken te realiseren en onbekende paden te bewandelen. Wij zien het als een spannende expeditie. Als dé route voor toekomstbestendige business en een betere wereld.

Wij zijn al begonnen. Doe je mee?

De essentie van ons werk? Jouw bedrijf toekomstbestendig maken door samen een systemic change te realiseren. Die reis begint altijd met de ontwikkeling van een nieuwe toekomstvisie en een kraakheldere strategie. Waarbij we de Sustainable Development Goals van de VN als kompas gebruiken.

En dan gaan we aan de slag. Door jouw bedrijf te begeleiden bij het versnellen van de strategie-executie en transformatie. Daarbij zijn we pas tevreden als er resultaten worden geboekt.

Wij werken met hoofd, hart én ziel. Hebben verstand van bedrijven en snappen hoe gedragsverandering werkt.

Dat vullen we aan met onze intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een betere wereld. Op die manier zorgen we samen met jou voor duurzame verandering die er echt toe doet.

Over Been Management Consulting

Doing good is great for business

Veel bedrijven laten prachtige kansen liggen. Doodzonde! Waar we het over hebben? Groei en waardecreatie door impact te maken in de samenleving. Wij zijn er 100% van overtuigd dat ook jouw bedrijf het verschil kan maken op thema’s als klimaat, gezondheid en eerlijke handel. Daarmee draag je bij aan een betere wereld én bouw je aan je bestaansrecht voor de toekomst.

Waarom? Omdat de markt voor duurzame producten en diensten razendsnel groeit. Omdat ‘good business’ een boost geeft aan de betrokkenheid en prestaties van je medewerkers. En wat te denken van voordelen als concurrentiekracht, innovatie, efficiëntie en een sterkere reputatie.

Worstel jij ook met de vraag of het businessmodel van je bedrijf toekomstbestending is? Op zoek naar een nieuwe visie op groei en continuïteit? Dan hebben we een inspirerende boodschap voor je: ‘Doing good is great for business’.

Doing good great for business

Maak kennis met onze verderkijkers

Bij impact maken kijken we verder dan cijfers. Verder dan WHY, HOW en WHAT. Wij beginnen bij WE.

WE staat voor onze werkwijze waarin samenwerking centraal staat. Wij werken zij aan zij en staan naast je in het veld. Samen met jou willen we impact maken die blijvend is. Onze opdracht is pas geslaagd als jouw organisatie het zelf kan doen. Om dat te bereiken kijken we verder dan naar de getallen in Excel.

Minder cijferkijkers, meer verderkijkers.

Hieronder zie je drie van ons. De rest vind je in dit overzicht.

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Roel Beentjes

"Good to Great."

Iris Valk - Been Management Consulting

Iris Valk

"Let's look a challenge in the eye and give it a wink."

Roderick Oe - Been Management Consulting

Roderick Oe

"Weten is niet voldoende, we moeten toepassen. Willen is niet genoeg, we moeten doen."

Onze cases

Wij werken samen met ambitieuze organisaties die willen groeien en verbeteren, die een duurzame strategie willen vertalen in een duurzame executie.

Onze opdrachtgevers zijn actief in de volgende sectoren: Afval & Grondstoffen, Chemie, Energie, Farma & Gezondheidszorg en Transport & Mobiliteit. Hieronder vind je enkele van onze cases, een volledig overzicht staat op onze pagina cases.

Biotech bedrijf

Een biotech-organisatie mist bruikbare klant-statistieken en inzicht. Kan Been Management Consulting om de huidige segmentatie en targeting te verbeteren en ons te helpen fact-based decision making en continu verbeteren te verankeren in onze organisatie?

Naar de case
Health Transition

Biotech bedrijf

Een biotechbedrijf merkt dat het customer engagement sterkt terugloopt. Kan Been Management Consulting een klantgerichte werkwijze introduceren en verankeren in de marketing- en salesactiviteiten?

Naar de case

Farmaceutisch bedrijf en ziekenhuis

Een farmaceutisch bedrijf en ziekenhuis hebben de krachten gebundeld om patiëntenzorg te verbeteren. Hoe kunnen zij samen zorg optimaliseren?

Naar de case

Farmaceutisch bedrijf

Een farmaceutisch bedrijf wil de omslag maken richting waardegedreven zorg. Hoe kan het deze ambities waarmaken? Waarom niet met een eigen consultancy-afdeling?

Naar de case
dialyse ziekenhuis

Dialyse ziekenhuis en biotech bedrijf

Een dialyse-ziekenhuis met meerdere klinieken en een biotech bedrijf slaan de handen ineen voor dialyse-zorg. Hoe kunnen we het leven van (nier)patiënten verbeteren?

Naar de case

Farmaceutisch bedrijf

Een toonaangevend farmaceutisch bedrijf wil verder gaan dan het leveren van medicatie. Hoe kunnen we strategisch samenwerken voor waarde-gedreven zorg?

Naar de case
Wind power at sea

Offshore contractor

Een offshore contractor wil van de olie & gas industrie naar de wind energie overstappen. Wij hielpen hen om deze transitie te versnellen.

Naar de case
Energy-SDG-been-management-consulting

Monopiles producer

Een monopiles producent wil productie uitbreiden naar het buitenland. Wij hielpen groeipartners te vinden en te binden.

Naar de case
Energy-SDG-been-management-consulting

Monopiles producer

Co-creatie bij Essent: creëer samen met de support organisaties future-proof organisatieontwerp. Kunnen we! Lees hier het verhaal:

Naar de case