OVER BEEN MANAGEMENT CONSULTING.

Onze maatschappelijke uitdagingen zijn enorm. Wij geloven dat bedrijven bij uitstek in staat zijn om het verschil te maken. Door winst en groei te combineren met een positieve bijdrage aan de samenleving. Dat vraagt om fundamentele verandering. In denken én doen. Binnen je organisatie en in het systeem waar jouw bedrijf onderdeel van is.

Daarom ligt onze focus op systemic change. We begeleiden bedrijven in hun transformatie. En we stimuleren verandering en samenwerking in de onderliggende systemen. Gericht op blijvende impact voor onze klanten.

Systemic change is niet gemakkelijk. Het vraagt om intensieve samenwerking, om anders kijken en om lef.

Het lef om nieuwe dingen te proberen, doorbraken te realiseren en onbekende paden te bewandelen. Wij zien het als een spannende expeditie. Als dé route voor toekomstbestendige business en een betere wereld.

Wij zijn al begonnen. Doe je mee?

De essentie van ons werk? Jouw bedrijf toekomstbestendig maken door samen een systemic change te realiseren. Die reis begint altijd met de ontwikkeling van een nieuwe toekomstvisie en een kraakheldere strategie. Waarbij we de Sustainable Development Goals van de VN als kompas gebruiken.

En dan gaan we aan de slag. Door jouw bedrijf te begeleiden bij het versnellen van de strategie-executie en transformatie. Daarbij zijn we pas tevreden als er resultaten worden geboekt.

Wij werken met hoofd, hart én ziel. Hebben verstand van bedrijven en snappen hoe gedragsverandering werkt.

Dat vullen we aan met onze intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een betere wereld. Op die manier zorgen we samen met jou voor duurzame verandering die er echt toe doet.

Over Been Management Consulting

Doing good is great for business

Veel bedrijven laten prachtige kansen liggen. Doodzonde! Waar we het over hebben? Groei en waardecreatie door impact te maken in de samenleving. Wij zijn er 100% van overtuigd dat ook jouw bedrijf het verschil kan maken op thema’s als klimaat, gezondheid en eerlijke handel. Daarmee draag je bij aan een betere wereld én bouw je aan je bestaansrecht voor de toekomst.

Waarom? Omdat de markt voor duurzame producten en diensten razendsnel groeit. Omdat ‘good business’ een boost geeft aan de betrokkenheid en prestaties van je medewerkers. En wat te denken van voordelen als concurrentiekracht, innovatie, efficiëntie en een sterkere reputatie.

Worstel jij ook met de vraag of het businessmodel van je bedrijf toekomstbestending is? Op zoek naar een nieuwe visie op groei en continuïteit? Dan hebben we een inspirerende boodschap voor je: ‘Doing good is great for business’.

Doing good great for business

Maak kennis met onze verderkijkers

Bij impact maken kijken we verder dan cijfers. Verder dan WHY, HOW en WHAT. Wij beginnen bij WE.

WE staat voor onze werkwijze waarin samenwerking centraal staat. Wij werken zij aan zij en staan naast je in het veld. Samen met jou willen we impact maken die blijvend is. Onze opdracht is pas geslaagd als jouw organisatie het zelf kan doen. Om dat te bereiken kijken we verder dan naar de getallen in Excel.

Minder cijferkijkers, meer verderkijkers.

Hieronder zie je drie van ons. De rest vind je in dit overzicht.

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Roel Beentjes

"Good to Great."

Iris Valk

Iris Valk

"Let's look a challenge in the eye and give it a wink."

Roderick Oe

Roderick Oe

"Weten is niet voldoende, we moeten toepassen. Willen is niet genoeg, we moeten doen."

Onze cases

Onze opdrachtgevers delen graag hun ervaringen met ons. Hoe gingen we samen aan de slag met systemic change? Hoe hebben we hen geholpen met hun strategieprestaties en transformatie?

Laat je inspireren door hun verhalen.

Hieronder vind je enkele van onze cases, een volledig overzicht staat op onze pagina cases.

KOGA bikes

KOGA

De vraag naar (elektrische) KOGA-fietsen is enorm gestegen. KOGA kan de vraag met moeite bijbenen. Tijd voor een performance boost! Hoe hebben we geholpen om prestaties te verbeteren?

Naar de case
transdev groep

Transdev

Openbaar vervoerbedrijf Transdev Nederland wil overstappen op 100% elektrisch vervoer. Het vraagt ons de belangrijkste spelers in de keten aan tafel te brengen. Kan er zo een coalitie voor verandering ontstaan?

Naar de case

ERIKS

Let’s make industry work better. That’s what industrial service providers ERIKS stands for. The specialized company serves various industrial companies across the globe. How can it accelerate its H2 innovations?

Naar de case

Made with Maude

Ondernemer Maud Kleuskens geeft met haar start up Made with Maude vrouwelijke wijnmakers een podium. Hoe heeft Been Management Consulting haar bedrijf geholpen?

Naar de case

Enexis

Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Het bedrijf zal meer moeten doen met dezelfde mensen en moet – dus – slimmer werken. Maar hoe?

Naar de case

Huhtamaki

Huhtamaki wil volledig duurzame voedselverpakkingen leveren. Haar Fiber Technology Center speelt een belangrijke rol in deze transformatie. Hoe hebben we geholpen?

Naar de case

Nederlands Astmacentrum Davos

Het Nederlands Astmacentrum Davos (NAD) is er voor mensen die baat hebben bij een alpine hoogtegebied, zoals patiënten met ernstig astma. Na een roerige periode was het tijd om weer vooruit te kijken.

Naar de case
Patient data

Biotech bedrijf

Een biotech-organisatie mist bruikbare klant-statistieken en inzicht. Kan Been Management Consulting om de huidige segmentatie en targeting te verbeteren en ons te helpen fact-based decision making en continu verbeteren te verankeren in onze organisatie?

Naar de case
Health Transition

Biotech bedrijf

Een biotechbedrijf merkt dat het customer engagement sterkt terugloopt. Kan Been Management Consulting een klantgerichte werkwijze introduceren en verankeren in de marketing- en salesactiviteiten?

Naar de case