Voormalig Olympisch Kampioene versterkt team Been Management Consulting

De overeenkomst tussen topsport en bedrijfsleven hebben we al veel besproken, onder andere op onze Inspiratiedag. We zijn daarom ook erg blij met ervaringsdeskundige en voormalig Olympisch Kampioene, Hinkelien Schreuder. Zij komt ons team versterken op het gebied van strategie executie.

Wie is Hinkelien Schreuder?

“Ik ben een Twentse, die nu na 14 jaar Eindhoven in Amsterdam is neergestreken. Ik ben 32 en mijn achtergrond ligt in de sportwereld als voormalig internationaal topzwemster. Daar heb ik zowel individueel als met de estafettes geweldige prestaties en bijzondere successen in het zwembad mee mogen maken. Naast de rol van actief sporter heb ik op een aantal gebieden in en aanverwant aan de sport project- en programmamanagement rollen vervuld. Het streven naar het breder inzetten van mijn kennis en het verder ontwikkelen daarvan, maakt dat ik nu bij been mc gestart ben.”

Grote verandering?

“Het werkveld van het bedrijfsleven is de grootste verandering. De consulting wereld is nieuw voor mij. Daarnaast ervaar ik mijn eerste dagen bij been mc als een hele fijne omgeving waarin ontwikkeling en presteren samenkomen en waarin samen groeien centraal staat. Dat is niet overal vanzelfsprekend, maar ongelooflijk mooi.”

Wat is je rol bij been mc?

“Ik houd mij bezig met Achilles, het strategie executie benchmark programma dat de strategie executie van bedrijven meet en in kaart brengt. Het is een belangrijk gegeven voor bedrijven om inzicht in te hebben. Zelf ben ik onderzoekend en analytisch ingesteld en ik vind het leuk om contact met verschillende partijen te houden en hen te verbinden. Het proces en de veelzijdigheid die erbij komt kijken passen mij goed. Ik vind het daarom een hele mooie kans dat ik hier een bijdrage aan mag leveren.”

Wat drijft jou in je werk?

“Topsport is heel bepalend geweest voor mijn groei en ontwikkeling. Het streven naar verbetering en effectief en efficiënt werken is voor mij een natuurlijk gegeven. Constant evalueren en innoveren horen daar ook bij. Je maakt mij blij met afwisseling en ruimte om oplossingen aan te dragen die progressie bieden. Dus oplossingen die in de toekomst ook een doel hebben. Mijn persoonlijk doel dit jaar is om mijn draai te vinden binnen dit nieuwe werkveld en uit te zoeken waar mijn grootste bijdrage ligt. Deze start bij been mc is een mooi begin van 2017!”

Wat zijn je hobby’s?

“De passie voor sport blijft altijd. Ik loop hard en zwem heel af en toe nog om mijn conditie een beetje op peil te houden. Daarnaast ben ik meer en meer gefascineerd geraakt door de elementen van de natuur. De avontuurlijke sporten als snow-hiken, paragliden en duiken vind ik geweldig. Voor het lidmaatschap van de NOC*NSF Atletencommissie volg ik voornamelijk het anti-doping nieuws en de ontwikkelingen uit de sportwereld.”

Als jij je hart volgt in je werk, wat zien anderen dan?

“Ik denk dat ze een oprecht iemand zien, die graag wil helpen en met anderen processen en organisaties wil verbeteren. Om op die manier een bijdrage te leveren aan de mens en wereld in het algemeen. Die oprechtheid kun je zien in het daadwerkelijk eerlijk zijn.”

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

“Waar ik heel veel waarde aan hecht is mijn gezondheid. Voor mij betekent gezondheid je goed voelen, zowel mentaal als fysiek; a sound mind in a sound body is voorwaardelijk voor een gelukkig leven, om die dingen te kunnen doen die je graag wil doen. Groei en ontwikkeling kun je daar niet los van zien. Ik raak enthousiast en krijg energie van nieuwe ervaringen en het leren van nieuwe dingen. Daarnaast vind ik integriteit ongelooflijk belangrijk. Een eerlijk en betrouwbaar persoon zijn, die andere mensen vertrouwt. Dat betekent doen wat je zegt en zijn wie je bent, ten opzichte van anderen en tegenover jezelf.”

Wil jij ook jouw unieke kwaliteiten ontwikkelen en inzetten in een ondernemende organisatie? Wij zijn op zoek naar een Senior Management Consultant! Voor meer informatie klik hier.

Foto Hinkelien Schreuder zw wit

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Jeroen Janssen OLVG

Het verhaal van het OLVG

Zoals op veel plekken de zorg moet er ook op de MDL-poli (maag, darm en lever, red.) van het OLVG veel gebeuren met weinig mensen. MDL-arts Jeroen Jansen wil, samen met zijn collega Margien Seinen,…

Lees verder »

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »