SDG – Sustainable Development Goals

Expeditie 21

Kiezen voor Expeditie 21 betekent kiezen voor op reis gaan. Met behulp van deze aanpak gaat jouw organisatie op reis om met behulp van de 17 Sustainbale Development Goals, het creëren van Shared Value een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie te maken.

De ‘oude’ manier van werken en geld verdienen is niet langer houdbaar. En organisaties beseffen zich steeds meer dat in een toekomstbestendig bedrijfsmodel, het creëren van omzet hand in hand gaat met een positieve impact maken op de wereld en maatschappij. Het creëren van ‘Shared Value’.

Zo geven consumenten aan meer te willen betalen voor producten met een duurzaamheidsoogmerk, willen millenials uitsluitend nog werken bij bedrijven met een ‘purpose’ en tonen deze tijden aan dat maatschappelijke ontwikkelingen op de radar van bedrijven moeten staan. Het is geen keuze meer.

sdg-duurzaam-eeuw-been-management-consulting

Wil jij onderdeel uitmaken van Expeditie 21 en Shared Value een integraal onderdeel van je bedrijfsstrategie maken? Voor vertrekdata, paklijst, vliegticket en andere vragen neem contact op: laurentjan.vanderwesten@beenmc.com

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wellicht vind je dit ook interessant

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting