Maak kennis met Malou Bok

Wie is Malou Bok?

Ik ben opgegroeid in Kerkdriel met mijn ouders en broertje. Na de middelbare school kon ik niet wachten om het kleine dorp in te ruilen voor de grote stad Rotterdam. Daar heb ik Business Administration gevolgd aan de Erasmus Universiteit en in 2014 de master Organizational Change & Consulting afgerond.

Ik was benieuwd hoe het zou zijn om in die andere grote stad te wonen. En zo verhuisde ik na een fantastische studententijd naar Amsterdam. Daar heb ik mijn eerste echte baan en mijn lieve vriend gevonden. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als project/interim/change manager bij diverse organisaties, elke keer weer op pad naar een volgende uitdaging.

Wat drijft jou in jouw werk?

Wat mij energie geeft is het behalen van concrete resultaten samen met anderen.

“Ik vind het fantastisch om mensen te zien opbloeien en groeien wanneer zij weten hoe ze met hun talenten een bijdrage kunnen leveren aan het doel.”

Strategie in praktijk brengen en vanuit praktijk input geven aan strategie. Ik doe dat door een duidelijk plan op te stellen en verandering beheersbaar te maken. Met mensen werken van verschillend niveau en achtergrond en het voor elkaar krijgen dat zij vanuit intrinsieke motivatie meewerken aan verbetering. Dat geeft mij energie. Daarbij ben ik een klein beetje een optimistisch planner, dus actie ja graag, let’s make it happen!

Wat zijn je hobby’s?

Eigenlijk wil ik in mijn vrije tijd niets liever doen dan met vrienden en familie lekker buiten zijn, goed eten koken en een glas wijn drinken. Ik vind het heerlijk om drukte en gezelligheid om mij heen te hebben en goede gesprekken te voeren. Zo simpel kan het zijn.

Malou Bok buiten werk

 

Ik tennis graag (vooral met lekker weer), ga naar de sportschool en ik volg yoga klasjes via een YouTube channel. Dat laatste werkt verrassend goed op de paar vrije vierkante meters in ons kleine maar fijne appartement!

De stad ontsnappen op zijn tijd vind ik ook heerlijk. Echte ontspanning vind ik dan ook op het water óf op een hoog uitkijkpunt in een nieuw land (sneeuw, zon, maakt niet uit). Ik geniet als ik in de verte kan kijken en even stil kan staan bij alles wat er gebeurd en te zien is.

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

Harmonie, betrouwbaarheid, betrokkenheid.

Dit zie je terug in alles wat ik doe. Vol enthousiasme en toewijding maak ik waar wat ik beloof. Daarbij vind ik het belangrijk dat er voor iedereen ruimte is en dat mensen bewust met elkaar samen werken/leven.

Meer weten over Malou Bok? Bekijk dan haar profiel op onze site of op LinkedIn.

Meer weten?

Neem dan snel contact op met Malou Bok via
malou.bok@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

NOW partners Ecosystem

Announcing a new Alliance: Been Management Consulting + NOW Partners

Scaling up business for good Been Management Consulting and NOW Partners launch a new alliance to support companies in their transitions towards regenerative value creation – doing well by doing good. The two advisory groups…

Lees verder »

Consultancy.nl: Been Management Consulting brengt zorgpodcast uit

Consultancy.nl, het platform voor consultants en consultancy, schrijft over Health Talks. Het artikel gaat in op de verschillende gasten en afleveringen van onze podcast-serie over de zorgtransitie. Wist je dat de populariteit van podcasts blijft…

Lees verder »

Doelgericht werken aan de energietransitie

Het verhaal van Enexis Netbeheer Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Verantwoordelijk voor Noord-Oost en Zuid-Nederland ligt er een enorme uitdaging voor: het net klaarmaken voor duurzame, volatiele energiebronnen en…

Lees verder »