Maak kennis met Tosca Spee
Tosca Spee
02 feb 2018

Tosca Spee is bij been mc gestart als HR & Operations Manager. Graag stellen we je aan haar voor!

Wie is Tosca?

Ik ben geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland: Haarlem, tegenwoordig net daarbuiten woonachtig met mijn man, dochter en zoon. Na het afronden van de studie Japanse taal & cultuur aan de universiteit van Leiden ben ik mijn carrière gestart in de snijbloemenexport en internationale logistieke dienstverlening met als rode draad Japan. In 2008 heb ik vol overgave voor het HR vak gekozen en als headhunter en corporate recruiter heel veel bijzondere en getalenteerde mensen mogen spreken en aan een nieuwe uitdaging mogen helpen. Met de overstap naar been mc ben ik zelf een nieuwe uitdaging aangegaan en krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen als persoon maar ook als bredere HR & Operations professional.

Wat drijft jou in jouw werk?

Verbinden en verbeteren. Het koppelen van mensen aan organisaties, organisaties aan mensen, mensen aan mensen en bedrijven aan bedrijven, verbinding inzetten om dingen mogelijk te maken.  Werken met leuke, inspirerende collega’s aan doelstellingen waar ik in geloof en in de wetenschap dat het altijd beter kan. Heel veel plezier hebben samen terwijl we daar mee bezig zijn.

Wat zijn je hobby’s?

Ik hou van balsporten in het algemeen, maar tennis is toch wel de ‘baseline’ in mijn leven. Als kind tenniste ik met mijn vader, vriendjes en vriendinnetjes. Na heel wat jaren landelijke competitie gespeeld te hebben, trouwde ik met mijn mixed dubbel partner en heb ik het grote geluk mogen ervaren van het tennissen met mijn kinderen. Inmiddels heb ik tegen mijn dochter niets meer te zoeken op de baan en geniet ik van het kijken naar de tenniswedstrijden die mijn kinderen regelmatig spelen. Daarnaast geniet ik heel erg van lekker voedsel, zowel het klaarmaken als het opeten, liefst iets exotisch in het gezelschap van familie en/ of vrienden.  Reizen doe ik ook heel graag, bij voorkeur met mijn gezin naar zonnige bestemmingen.

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

Passie, authenticiteit en humor zijn belangrijk in alles wat ik doe.  Naast het feit dat ik deze waarden zelf probeer uit te dragen in mijn persoonlijke en zakelijke leven, krijg ik gewoon heel veel energie van mensen die dingen met 100% inzet doen en daarbij ook nog eens helemaal zichzelf én heel grappig kunnen zijn!