Maak kennis met Ont-wikkel!

Been Management Consulting biedt sinds vier jaar met succes ‘Ont-wikkel’ aan. Ont-wikkel is een programma dat zelfstandig professionals in de advieswereld ondersteunt bij hun – de naam suggereert het al – ‘ont-wikkeling’. Deelnemers werken zes dagen per jaar onder begeleiding van professionals aan het ontdekken en vergroten van hun persoonlijke en professionele kracht. Daarnaast biedt het programma door het jaar heen een platform om met elkaar te netwerken en van elkaar te leren. Zo vond er medio september weer een geslaagde Indian Summer borrel plaats.

Inmiddels hebben er meer dan veertig mensen met groot enthousiasme deelgenomen aan Ont-wikkel. Het programma wordt zo goed ontvangen, dat we in januari 2018 jaar weer met een nieuwe groep van start gaan! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. In deze blog lees je meer over Ont-wikkel en de kennismakingsborrel die op 16 oktober plaatsvindt.

Wat is Ont-wikkel?

Roel Beentjes, partner Been Management Consulting: “Het programma Ont-wikkel biedt zelfstandig professionals in de advieswereld de context en handvatten om te investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder begeleiding van ervaren trainers en door input van topsprekers uit onder andere de sportwereld ‘ont-wikkelen’ mensen hun belangrijkste drijfveren, talenten en vaardigheden, om hier vervolgens gericht aandacht aan te kunnen besteden. Er is in het programma veel focus op de individuele ‘journey’, maar we zouden Been Management Consulting niet zijn als we niet ook juist de gezamenlijkheid faciliteren. We brengen door het gehele jaar heen de mensen bij elkaar om met en van elkaar te leren, en uiteraard te netwerken. Door deelname aan Ont-wikkel staan de professionals uiteindelijk sterker in hun schoenen, en kunnen zij hun opdrachtgevers nog beter ondersteunen.”

De Ont-wikkelborrel

In januari 2018 start er wederom een nieuwe groep ‘Ont-wikkelaars’ (deelnemers) met het Ont-wikkelprogramma. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Daarom bieden we zelfstandig professionals op 16 oktober (18.00-20.00) de gelegenheid om kennis te maken met Been Management Consulting en om meer te weten te komen over het Ont-wikkelprogramma, door middel van onze ‘Ont-wikkelborrel’.

Roel: “In een informele setting vertellen we geïnteresseerden meer over Been en over de filosofie en de opbouw van Ont-wikkel. Er zullen ook huidige Ont-wikkelaars bij zijn waar je vragen aan kunt stellen. We organiseren de borrel om mensen op een laagdrempelige manier te laten verkennen of en hoe Ont-wikkel van waarde kan zijn voor hen.”

Goed om te weten

De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Ben of ken je iemand die meer van Ont-wikkel zou willen weten? Neem dan contact met ons op!

Praktisch

  • Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan je aanmelding voor 9 oktober door naar Iris Valk (iris.valk@beenmc.com). Mocht je niet kunnen komen, maar toch op een andere manier kennis willen maken, laat het dan ook weten.
  • Datum: 16 oktober, van 18.00 – 20.00.
  • De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Been Management Consulting: Hendrik Walaardt Sacréstraat 451 (Caravelle gebouw). Parkeren kan in de blauwe zone naast het Caravelle gebouw.

Testimonials van huidige Ont-wikkelaars

“Ont-wikkel is een programma dat persoonlijke én zakelijke ontwikkeling verbindt. De kwaliteit van trainers en de inspirerende sprekers tijdens de sessie zijn van hoog niveau.” – Marcel van Wijk

“Tijd voor persoonlijke ontwikkeling?! Als zelfstandige maak je hier helaas te weinig tijd voor vrij. Ik heb heel bewust deelgenomen aan Ont-wikkel om wel degelijk tijd te claimen voor mezelf en mijn persoonlijke-professionele ontwikkeling. Daarbij komt ook nog eens dat Ont-wikkel bijdraagt aan het uitbreiden van mijn professionele netwerk. Fantastisch!” – Hindrie Mosselaar

Meer weten?

Learn more? Please contact Roel Beentjes op 06-20 99 67 53 of mail naar roel.beentjes@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

De magie van samenwerken aan duurzaamheid

Magisch, dat was de B for Good Leaders’ Summit. Een bijeenkomst met 1,100 CEOs, ondernemers en andere leiders. Allemaal toegewijd om ‘business as a force for good’ te gebruiken. Wat we gemeen hebben? We begrijpen…

Lees verder »

B for Good Leaders Summit

Huhtamaki’s reis richting 100% duurzame verpakkingen

Op 11 mei stonden we op het podium van de B for Good Leaders Summit in Amsterdam. Daar vertelden consultants Marine Clément and Marieke Siero, samen met Wouter Kienstra van Huhtamaki, over de reis van…

Lees verder »

Consultancy.nl | B for Good Leaders Summit 2023 vindt plaats in Amsterdam

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, schrijft over de B for Good Leaders Summit dat deze week plaatsvindt in Amsterdam. Speciale aandacht gaat in het artikel ook uit naar het partnership met Been Management…

Lees verder »