Maak kennis met Ont-wikkel!
Roel Beentjes
18 sep 2017

been mc biedt sinds 4 jaar met succes ‘ont-wikkel’ aan. ont-wikkel is een programma dat zelfstandig professionals in de advieswereld ondersteunt bij hun – de naam suggereert het al – ‘ont-wikkeling’. Deelnemers werken 6 dagen per jaar onder begeleiding van professionals aan het ontdekken en vergroten van hun persoonlijke en professionele kracht. Daarnaast biedt het programma door het jaar heen een platform om met elkaar te netwerken en van elkaar te leren. Zo vond er medio september weer een geslaagde Indian Summer borrel plaats.

Inmiddels hebben er meer dan 40 mensen met groot enthousiasme deelgenomen aan ont-wikkel. Het programma wordt zo goed ontvangen, dat we in januari 2018 jaar weer met een nieuwe groep van start gaan! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. In deze blog lees je meer over ont-wikkel en de kennismakingsborrel die op 16 oktober plaatsvindt.

Wat is ont-wikkel?

Roel Beentjes, partner been mc: “Het programma ont-wikkel biedt zelfstandig professionals in de advieswereld de context en handvatten om te investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder begeleiding van ervaren trainers en door input van topsprekers uit onder andere de sportwereld ‘ont-wikkelen’ mensen hun belangrijkste drijfveren, talenten en vaardigheden, om hier vervolgens gericht aandacht aan te kunnen besteden. Er is in het programma veel focus op de individuele ‘journey’, maar we zouden been mc niet zijn als we niet ook juist de gezamenlijkheid faciliteren. We brengen door het gehele jaar heen de mensen bij elkaar om met en van elkaar te leren, en uiteraard te netwerken. Door deelname aan ont-wikkel staan de professionals uiteindelijk sterker in hun schoenen, en kunnen zij hun klanten nog beter ondersteunen.”

De ont-wikkel borrel

In januari 2018 start er wederom een nieuwe groep ‘ont-wikkelaars’ (deelnemers) met het ont-wikkel programma. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Daarom bieden we zelfstandig professionals op 16 oktober (18.00-20.00) de gelegenheid om kennis te maken met been mc en om meer te weten te komen over het ont-wikkel programma, door middel van onze ‘ont-wikkel borrel’.

Roel: “In een informele setting vertellen we geïnteresseerden meer over been mc, en over de filosofie en de opbouw van ont-wikkel. Er zullen ook huidige ont-wikkelaars bij zijn waar je vragen aan kunt stellen.  We organiseren de borrel om mensen op een laagdrempelige manier te laten verkennen of en hoe ont-wikkel van waarde kan zijn voor hen.”

Goed om te weten

De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Ben of ken je iemand die meer van ont-wikkel zou willen weten? Neem dan contact met ons op!

Liever eerst nog even oriënteren op ont-wikkel?

Kijk dan voor meer informatie op onze website www.beenmc.com/ontwikkel, en sla vooral het filmpje niet over! Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor aanvullende informatie. Bel of mail ons gerust.

Praktisch

  • Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan je aanmelding voor 9 oktober door naar Iris Valk (iris.valk@beenmc.com). Mocht je  niet kunnen komen, maar toch op een andere manier kennis willen maken, laat het dan ook weten.
  • Datum: 16 oktober, van 18.00 – 20.00.
  • De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van been mc: Hendrik Walaardt Sacréstraat 451 (Caravelle gebouw). Parkeren kan in de blauwe zone naast het Caravelle gebouw.

Testimonials van huidige ont-wikkelaars

“ont-wikkel is een programma dat persoonlijke én zakelijke ontwikkeling verbindt. De kwaliteit van trainers en de inspirerende sprekers tijdens de sessie zijn van hoog niveau.” – Marcel van Wijk

“Tijd voor persoonlijke ontwikkeling?! Als zelfstandige maak je hier helaas te weinig tijd voor vrij. Ik heb heel bewust deelgenomen aan ont-wikkel om wel degelijk tijd te claimen voor mezelf en mijn persoonlijke-professionele ontwikkeling. Daarbij komt ook nog eens dat ont-wikkel bijdraagt aan het uitbreiden van mijn professionele netwerk. Fantastisch!” – Hindrie Mosselaar