Maak kennis met Okke Scholtes

Wie is Okke Scholtes?

Ik ben geboren in Warmond en opgegroeid op het water en de hockeyvelden met m’n twee zussen. Na leuke jaren op het Rijnlans Lyceum in Oegstgeest ben ik naar Delft vertrokken om Technische Bestuurskunde te gaan studeren, waar ik uiteindelijk mijn master Construction Management & Engineering heb gehaald.

Na mijn studie ben ik begonnen bij een (toen nog) klein consultancybureau in de scheepsbouw met de focus op projectmanagement en procesoptimalisatie. Daar heb ik met veel plezier gewerkt en veel geleerd van zowel de verschillende opdrachtgevers en projecten, als de interne betrokkenheid bij het vormgeven van de groeiende organisatie.

Na vier jaar was het tijd voor een nieuwe stap en ben ik gestart bij Been Management Consulting. Ik heb erg veel zin om mijzelf en de organisatie verder te ontwikkelen en impact te maken bij onze opdrachtgevers.

Wat drijft jou in jouw werk?

Het kan altijd beter. Het verder ontwikkelen van mijzelf of een organisatie is dan ook wat ik graag doe. Zelf nieuwe dingen leren en skills ontwikkelen om organisaties vervolgens te helpen bij het realiseren van de next step om het beste uit de organisatie te halen.

“Het samen bepalen van de richting, de road-map uitstippelen en vervolgens met een team de doelen realiseren is waar ik mijn energie uit haal.”

Wat zijn je hobby’s?

Sporten is toch wel de rode draad in mijn leven. Na hockey en tennis was het golf, kung-fu, roeien, fitness, en nu is de basis Crossfit. Daarnaast ben ik begonnen met (golf) surfen, wat ik het liefst doe in landen waar geen wetsuit nodig is, maar deze zomer moet het strand naast de deur in Scheveningen eraan geloven. Er staat verder nog een racefiets in de gang die ik af en toe gebruik om de duinen in te duiken als het mooi weer is.

Okke Scholtes buiten werk

In mijn vakanties ga ik graag zeilen, stof ik m’n golfclubs af om ergens te gaan golfen of pak ik mijn rugzak om een nieuw land te ontdekken. Naast de vakanties en het sporten ben ik graag bij familie en vrienden voor lekker eten en goed drinken.

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

Positiviteit, gedrevenheid en verantwoordelijkheid nemen zijn voor mij belangrijk. Deze waarden zitten er bij me ingebakken en zie je terugkomen in mijn werkhouding. Met een doos positieve energie zet ik mijn tanden in een klus en neem ik de verantwoordelijkheid om er een succes van te maken.

Meer weten over Okke Scholtes? Bekijk dan zijn profiel op onze site of op LinkedIn.

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

De magie van samenwerken aan duurzaamheid

Magisch, dat was de B for Good Leaders’ Summit. Een bijeenkomst met 1,100 CEOs, ondernemers en andere leiders. Allemaal toegewijd om ‘business as a force for good’ te gebruiken. Wat we gemeen hebben? We begrijpen…

Lees verder »

B for Good Leaders Summit

Huhtamaki’s reis richting 100% duurzame verpakkingen

Op 11 mei stonden we op het podium van de B for Good Leaders Summit in Amsterdam. Daar vertelden consultants Marine Clément and Marieke Siero, samen met Wouter Kienstra van Huhtamaki, over de reis van…

Lees verder »

Consultancy.nl | B for Good Leaders Summit 2023 vindt plaats in Amsterdam

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, schrijft over de B for Good Leaders Summit dat deze week plaatsvindt in Amsterdam. Speciale aandacht gaat in het artikel ook uit naar het partnership met Been Management…

Lees verder »