Maak kennis met Marine Clément

Wie is Marine Clément?

Samen met m’n Franse vader, Nederlandse moeder en zusje ben ik opgegroeid in Rotterdam. Na het Montessori Lyceum heb ik een jaar in Spanje gestudeerd.

Toen kreeg ik de smaak te pakken van het reizen en nieuwe avonturen en ben ik Bedrijfswetenschappen gaan studeren in Amsterdam. Daar is mijn ‘drive’ voor Consulting gestart en vind ik het vak na 11 jaar nog steeds geweldig; telkens weer een kijkje in de keuken nemen bij verschillende organisaties en continue waarde toevoegen.

Met Oud & Nieuw een paar jaar geleden heb ik mijn man leren kennen. Onze dochter Maggie is vorig jaar geboren, waar we heel blij mee zijn.

Dit jaar voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap in m’n carrière.

Na een mooi afscheid bij m’n eerste werkgever ben ik bij Been Management Consulting gestart en heb ik veel zin om me hier verder te ontwikkelen, impact te maken bij onze opdrachtgevers en mee te bouwen aan de groei.

Wat drijft jou in jouw werk?

“Ik ben enthousiast, creatief en positief ingesteld en krijg veel energie van het verbinden van mensen en het continue verbeteren van werkwijzen.”

Change management is mijn expertise gebied waarbij ik graag mensen begeleid bij transformaties binnen organisaties in Nederland, Zuid-Afrika, Amerika, Engeland, Ierland en nu ook in Scandinavië.

Ik ben sterk in het vormgeven & implementeren van interventies om een verandering en nieuwe werkwijzen tot leven te brengen voor alle doelgroepen; van het management team tot de medewerkers op de vloer, klanten en leveranciers.

Wat zijn je hobby’s?

Samen met m’n man en dochter geniet ik graag van de tijd samen met familie en vrienden. M’n man is chef-kok, dus voor lekker eten en drinken ben ik altijd in!

Marine Clément buiten werk

Hockey en zwemmen zijn mijn favoriete sporten, zowel om zelf te doen als om te bekijken.

Op reis ontdek ik graag zo veel mogelijk over de geschiedenis en de mensen die er wonen en waarom ze de dingen doen die ze doen.

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

Oplossingsgericht, empathisch en gedreven.

Deze waarden zijn voor mij belangrijk en dat zie je ook terug in m’n werk. Graag zet ik me in om anderen te helpen en een verschil te maken.

Door oprechte interesse, hard werken en continue leren ben ik gekomen waar ik nu ben. Gelukkig ook door veel te lachen met de mensen om me heen!

Meer weten over Marine Clément? Bekijk dan haar profiel op onze site of op LinkedIn.

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

NOW partners Ecosystem

Announcing a new Alliance: Been Management Consulting + NOW Partners

Scaling up business for good Been Management Consulting and NOW Partners launch a new alliance to support companies in their transitions towards regenerative value creation – doing well by doing good. The two advisory groups…

Lees verder »

Consultancy.nl: Been Management Consulting brengt zorgpodcast uit

Consultancy.nl, het platform voor consultants en consultancy, schrijft over Health Talks. Het artikel gaat in op de verschillende gasten en afleveringen van onze podcast-serie over de zorgtransitie. Wist je dat de populariteit van podcasts blijft…

Lees verder »

Doelgericht werken aan de energietransitie

Het verhaal van Enexis Netbeheer Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Verantwoordelijk voor Noord-Oost en Zuid-Nederland ligt er een enorme uitdaging voor: het net klaarmaken voor duurzame, volatiele energiebronnen en…

Lees verder »