Maak kennis met Keswin Corporaal

Wie is Keswin Corporaal?

Ik ben o.a. een trotse vader van een dochtertje, getrouwd, 32 jaar, en kom wat Brabantse nuchterheid toevoegen aan het team van Been Mangement Consulting.

Woonachtig in Breda, afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in Logistics & Operations management en voordat ik bij Been Management Consulting kwam 6 jaar gewerkt als strategieconsultant bij een grote speler in de consultancywereld.

“ik wil op het einde van de dag naar huis gaan met het gevoel dat we die dag verder zijn gekomen; dat we iets hebben bereikt; impact hebben gemaakt op iets dat er toe doet”

Ik kan niet zonder mensen om me heen, en hou ervan te enthousiasmeren en een impact te maken. Tegelijkertijd ben ik niet persé een groot fan van ‘polderen’.

Andere woorden waarin ik mezelf herken zijn energiek, resultaat gedreven, toekomstgericht en breed geïnteresseerd.

Wat drijft jou in jouw werk?

Ik ben altijd een beetje jaloers op mensen die een blinde passie voor iets hebben, maar als ik mijn passie zou moeten omschrijven gaat het om de mogelijkheid een ‘rijk’ leven te leiden; voor mij betekent dat genoeg aandacht voor familie en vrienden, het opdoen van mooie ervaringen, constant blijven leren én uiteindelijk heel concreet kunnen bijdragen om onze wereld een stuk beter achter te laten.

Mijn werk stelt me in staat om daaraan invulling te geven, en dat samen met anderen. Uiteindelijk wil ik op het einde van de dag naar huis gaan met het gevoel dat we die dag verder zijn gekomen; dat we iets heb bereikt, impact heb gemaakt op iets dat er toe doet.

Keswin Corporaal buiten werk

Wat zijn je hobby’s?

Stilzitten kan ik eigenlijk alleen als ik een boek lees, iets wat ik vaker zou moeten doen. Ik hou van actief bezig zijn, speel al 20 jaar waterpolo en mix dat met allerlei andere sportactiviteiten. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden en/of familie om lekker te eten, te kletsen of iets anders te gaan doen.

Ik ben ook van plan om in de toekomst nieuwe hobby’s te hebben; vaker koken, een snufje yoga of meditatie toevoegen, een instrument leren spelen en het ontdekken van mijn ondernemerspotentieel staan op mijn lijstje.

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

De basis bestaat voor mij uit actie, plezier en goed fatsoen; als één van die elementen ontbreekt dan haak ik uiteindelijk af.

Daar bovenop kun je verder bouwen met ambitie en eigen verantwoordelijkheid.

Afgemaakt met een sausje van humor en een fijne sociale omgeving of teamspirit, dan kom je een heel eind.

Meer weten over Keswin Corporaal? Bekijk dan zijn profiel op onze site of op LinkedIn.

Meer weten?

Wil je meer weten over het bouwen van coalities, of het opzetten van samenwerkingen om veranderingen te realiseren? Neem dan contact op met Keswin via keswin.corporaal@beenmc.com.

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Jeroen Janssen OLVG

Het verhaal van het OLVG

Zoals op veel plekken de zorg moet er ook op de MDL-poli (maag, darm en lever, red.) van het OLVG veel gebeuren met weinig mensen. MDL-arts Jeroen Jansen wil, samen met zijn collega Margien Seinen,…

Lees verder »

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »