Kantoor Opening Been Management Consulting

Vandaag vieren wij met veel trots de opening van ons nieuwe kantoor! Dit moment markeert een belangrijke stap richting onze ambitie voor 2020. been mc mag steeds meer organisaties bijstaan in het realiseren van hun plannen en verbeteren van hun prestaties. Dat betekent uiteraard dat wij meebewegen, vernieuwen en groeien. Ons nieuwe kantoor biedt ons daarvoor richting de toekomst optimaal de ruimte – ‘for the long run’.

Door de uitbreiding van ons bedrijf én ons team werd het tijd voor een nieuw onderkomen. Enkel dit jaar hebben we al 4 nieuwe collega’s in ons kernteam mogen verwelkomen. Dit is de vaste kern, van in totaal 15 medewerkers. Ook het netwerk van professionals om ons heen wordt steeds groter, waardoor we in het oude kantoor uit ons jasje groeiden. Een groter team verdient een groter kantoor en dat hebben we gevonden op een mooie locatie op Schiphol-Oost. Ons nieuwe kantoor bevindt zich op de 7e etage van het Caravelle-gebouw en heeft een prachtig uitzicht over de luchthaven en omgeving. Na enkele maanden stylen en settelen, is het nu tijd voor de officiële opening met onze partners en ambassadeurs!

Als “reisgenoot” en trotse sponsor van het Nederlands heren waterpolo team op weg naar de Olympische Spelen van Tokyo, organiseren we op de kantooropeningsdag ook het Topcoach Event. Een inspirerend event van de business club van het Nederlands heren waterpolo team, dat ieder kwartaal plaatsvindt en waarbij we samen met de andere reisgenoten van het Nederlands heren waterpolo team bijeenkomen. Robin van Galen (bondscoach) geeft hier zijn update over de vorderingen die het team maakt richting het ultieme doel: de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo!

De gastspreker deze middag is Remco Claassen. Hij heeft meerdere bestsellers op zijn naam staan waarin hij, onder andere, onderwerpen zoals leiderschap, persoonlijke effectiviteit en teambuilding behandeld. Daarnaast heeft hij enkele indrukwekkende programma’s ontwikkeld die op een niet bedreigende manier deelnemers leren ontdekken wat ‘ont’-wikkelen echt inhoudt.

Bij Been Management Consulting zijn we continu op zoek naar inspiratie en mogelijkheden om groei en ontwikkeling te realiseren. Dit doen we niet alleen door goed, gestructureerd en gedisciplineerd ons werk te doen, maar ook door ambitie te tonen en onze voelsprieten naar de buitenwereld uit te zetten. Met Robin van Galen en Remco Claassen hebben we mensen in huis, die met dezelfde drive en ambitie langdurig succes nastreven en dit doen door verbinding te zoeken met anderen. Naast een feestelijke opening, wordt het dus ook een middag van zowel inspireren en geïnspireerd worden.

Wij kijken er naar uit!

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

De magie van samenwerken aan duurzaamheid

Magisch, dat was de B for Good Leaders’ Summit. Een bijeenkomst met 1,100 CEOs, ondernemers en andere leiders. Allemaal toegewijd om ‘business as a force for good’ te gebruiken. Wat we gemeen hebben? We begrijpen…

Lees verder »

B for Good Leaders Summit

Huhtamaki’s reis richting 100% duurzame verpakkingen

Op 11 mei stonden we op het podium van de B for Good Leaders Summit in Amsterdam. Daar vertelden consultants Marine Clément and Marieke Siero, samen met Wouter Kienstra van Huhtamaki, over de reis van…

Lees verder »

Consultancy.nl | B for Good Leaders Summit 2023 vindt plaats in Amsterdam

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, schrijft over de B for Good Leaders Summit dat deze week plaatsvindt in Amsterdam. Speciale aandacht gaat in het artikel ook uit naar het partnership met Been Management…

Lees verder »