Geef je organisatiestrategie handen en voeten

Bezoek het Corporate Strategy Execution Forum en leer van de ervaringen van andere professionals.

Veel bedrijven hebben ze liggen: glimmende rapporten vol concurrentieanalyses, marktverwachtingen en sterkte-zwakteanalyses. Prachtige strategierapporten waaraan veel geld is uitgegeven, maar die vervolgens vaak onderin een la verdwijnen om daar nooit meer uitgehaald te worden. Hoe geef je nu écht handen en voeten aan je organisatiestrategie? Dat leer je vaak het best aan de hand van praktijkverhalen.

Inspirerend en effectief

Heb jij ook het gevoel dat je een aantal actuele ontwikkelingen mist? Te weinig tijd om managementboeken te lezen? Stuur je je medewerkers op training, maar zou je eigen ‘bovenkamer’ eigenlijk ook wel eens een opfrisser kunnen gebruiken? Kom dan op 6 en 7 oktober naar het Corporate Strategy Execution Forum in Amsterdam. Twee inspirerende dagen die je de mogelijkheid bieden in gesprek te treden met andere professionals, kennis uit te wisselen en te luisteren naar elkaars visie en ervaringen. Een effectievere manier van kennis opdoen is er niet!

Praktijkervaringen, visie en ‘learnings’

Leren van elkaar, dat is waar wij bij been mc in geloven. Daarom zijn wij voor de derde achtereenvolgende keer sponsor van het Corporate Strategy Execution Forum. Dit congres trekt bestuurders en senior-managers van organisaties uit binnen- en buitenland. En dat is niet voor niets! Inspirerende sprekers van gerenommeerde bedrijven als ASML, KPN, Star Alliance, Hewlett Packard en Arla Foods delen er hun visie, praktijkervaringen en ‘learnings’. Tijdens het Forum komen onderwerpen aan bod als:

  • Agile Project Management
  • Strategy Execution Office en Transformation Office
  • Digital Transformation

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Kijk dan hier!

Waardevol netwerk

Het Corporate Strategy Execution Forum is een van de weinige congressen op het gebied van strategie-executie. Het Forum, dat voor de achtste keer door Thought Leader Global wordt georganiseerd, kent veel trouwe bezoekers. Het kleinschalige en laagdrempelige karakter van het event zorgen ervoor dat je tijdens de pauzes makkelijk contact kunt leggen met sprekers en andere bezoekers. Zo bouw je ook nog eens aan een waardevol netwerk!

Kans op gratis toegangskaarten

Wil je meer weten over het Corporate Strategy Execution Forum of je direct aanmelden, neem dan contact met ons op. Toegangskaarten zijn via been mc tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. Bovendien maak je ook nog eens kans op een gratis ticket t.w.v. €2099. Meld je dus snel aan bij Iris Bruinink, via iris.bruinink@beenmc.com.

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »

Pieter Minnee

Onmoet Pieter Minnee, consultant energietransitie

Pieter Minnee stapte deze herfst over naar Been Management Consulting. Na een mooi traineeship waarin hij MKB-ondernemers hielp verduurzamen, is hij klaar voor de volgende stap: een carrière als management consultant in de energietransitie. Wie…

Lees verder »