"FLOW…" Been Management Consulting Inspiratiedag 24 november
Laurent-Jan van der Westen
07 nov 2017

Eén keer per jaar organiseren wij de been mc Inspiratiedag voor onze relaties.  Dit jaar is het thema “FLOW…!”. Tijdens deze dag presenteren interessante sprekers hun succesverhalen en ervaringen met betrekking tot het doorvoeren van “FLOW” in hun organisatie, werk of sport. De Inspiratiedag betekent nieuwe energie en handvatten voor de aanwezigen om mee aan de slag te gaan, oftewel:

  • Inspiratie door gerenommeerde sprekers uit het bedrijfsleven en uit de topsport
  • Veel ruimte voor interactie; leren van elkaar
  • Prachtige locatie; centraal gelegen in Nederland!

Sprekers

Maarten van der Weijden,  Ondernemer en voormalig Nederlands zwemmer.  Maarten van der Weijden is de enige Olympisch kampioen die, voordat hij kampioen werd, kanker heeft gehad. Het zit in hem dat hij altijd beter wil worden. Door zijn doorzettingsvermogen en realisme lukt hem dat vaak ook en is hij na zijn sportcarrière een succesvol spreker, schrijver en financieel manager bij Unilever geworden.

Barry ter VoertSenior Vice President Sales Europe bij Air France – KLM. Het gevoel dat alles lekker loopt, bijna vanzelf gaat oftewel “FLOW”. Dat gaat gemakkelijk in een rustig beekje, maar hoe doe je dat in de woeste oceaan van de internationale luchtvaart? Dit is de dagelijkse uitdaging voor de mensen in Air France – KLM.

Dr. Rico Schuijers,  Erkend topsportpsycholoog. Rico wordt dé sportpsycholoog van Nederland genoemd. Die titel heeft hij niet voor niets gekregen. Schuijers begeleidde tijdens de Olympische Spelen in Peking twintig individuele sporters en meerdere teams waaronder het gouden dameswaterpoloteam, het gouden dameshockeyteam en de roeisters 8 die een zilveren medaille behaalden. Intussen wil Schuijers ook het beste halen uit mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en de kunst- en muzieksector.

Laurent-Jan van der WestenPartner bij been management consulting. “Flow is het leveren van optimale prestaties bij strategie-executie”. Flow in de uitvoering van strategische doelen zien we terug in termen als Agile Transformaties, Sprints, Scrum aanpak en LEAN gedachtegoed. Veelal blijft de focus op processen, technieken en nieuwe functiebenamingen in organisaties. Het daadwerkelijk realiseren van strategische doelen in een optimale prestatie heeft vooral te maken met een mindset.

Nieuwsgierig geworden naar de Inspiratiedag? Laat het ons dan weten via: iris.bruinink@beenmc.com of kijk op www.beenmc.com/inspiratiedag voor meer informatie.