Effectiever groeien als organisatie. Hoe doe je dat?

Organisaties die investeren in de kwaliteit van hun bedrijfsvoering, groeien sneller en presteren langdurig beter. De vraag is; is de kwaliteit van de bedrijfsvoering van een dusdanig niveau of worden er belemmeringen ervaren bij het behalen van de doelstellingen, hoe weet je welke factoren dat zijn en hoe meet je of het daadwerkelijk zo is?

Samen met Round Tables Community organiseert been mc een tweetal kennisdelingssessies. Hierin staat het Organisatie Groei Platform (OGP) centraal. Het OGP is een ontwikkelmodel en focust inzet van middelen op die onderwerpen die het snelst bijdragen aan groei van de organisatie.

Tijdens de kennisdelingssessies besteden wij aandacht aan een aantal vraagstukken:

  • Hoe schep je duidelijkheid over de doelen?
  • Hoe kom je tot optimale operationele uitvoering?
  • Hoe zorg je voor een echt ondersteunende organisatie-inrichting?
  • Hoe stimuleer je ontwikkeling van medewerkers?

Vooraf ontvangt u een korte test om een eerste indruk van uw bedrijf te geven en tijdens de workshop zoomen we in op een aantal van de vraagstukken.

Waar staat uw organisatie op de groeiladder en hoe zorgt u voor de volgende groeistap?

De volgende kennisdelingssessie vindt plaats op woensdag 9 maart a.s. op ons kantoor aan de Schipholweg 275 te Badhoevedorp.

U kunt kosteloos deelnemen aan deze sessie. Klik hier voor meer informatie en inschrijving. (Let op de link werkt het beste als u deze opent met Mozilla Firefox)

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »

Pieter Minnee

Onmoet Pieter Minnee, consultant energietransitie

Pieter Minnee stapte deze herfst over naar Been Management Consulting. Na een mooi traineeship waarin hij MKB-ondernemers hielp verduurzamen, is hij klaar voor de volgende stap: een carrière als management consultant in de energietransitie. Wie…

Lees verder »