Effectiever groeien als organisatie. Hoe doe je dat?

Organisaties die investeren in de kwaliteit van hun bedrijfsvoering, groeien sneller en presteren langdurig beter. De vraag is; is de kwaliteit van de bedrijfsvoering van een dusdanig niveau of worden er belemmeringen ervaren bij het behalen van de doelstellingen, hoe weet je welke factoren dat zijn en hoe meet je of het daadwerkelijk zo is?

Samen met Round Tables Community organiseert been mc een tweetal kennisdelingssessies. Hierin staat het Organisatie Groei Platform (OGP) centraal. Het OGP is een ontwikkelmodel en focust inzet van middelen op die onderwerpen die het snelst bijdragen aan groei van de organisatie.

Tijdens de kennisdelingssessies besteden wij aandacht aan een aantal vraagstukken:

  • Hoe schep je duidelijkheid over de doelen?
  • Hoe kom je tot optimale operationele uitvoering?
  • Hoe zorg je voor een echt ondersteunende organisatie-inrichting?
  • Hoe stimuleer je ontwikkeling van medewerkers?

Vooraf ontvangt u een korte test om een eerste indruk van uw bedrijf te geven en tijdens de workshop zoomen we in op een aantal van de vraagstukken.

Waar staat uw organisatie op de groeiladder en hoe zorgt u voor de volgende groeistap?

De volgende kennisdelingssessie vindt plaats op woensdag 9 maart a.s. op ons kantoor aan de Schipholweg 275 te Badhoevedorp.

U kunt kosteloos deelnemen aan deze sessie. Klik hier voor meer informatie en inschrijving. (Let op de link werkt het beste als u deze opent met Mozilla Firefox)

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

NOW partners Ecosystem

Announcing a new Alliance: Been Management Consulting + NOW Partners

Scaling up business for good Been Management Consulting and NOW Partners launch a new alliance to support companies in their transitions towards regenerative value creation – doing well by doing good. The two advisory groups…

Lees verder »

Consultancy.nl: Been Management Consulting brengt zorgpodcast uit

Consultancy.nl, het platform voor consultants en consultancy, schrijft over Health Talks. Het artikel gaat in op de verschillende gasten en afleveringen van onze podcast-serie over de zorgtransitie. Wist je dat de populariteit van podcasts blijft…

Lees verder »

Doelgericht werken aan de energietransitie

Het verhaal van Enexis Netbeheer Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Verantwoordelijk voor Noord-Oost en Zuid-Nederland ligt er een enorme uitdaging voor: het net klaarmaken voor duurzame, volatiele energiebronnen en…

Lees verder »