Effectiever groeien als organisatie. Hoe doe je dat?

Organisaties die investeren in de kwaliteit van hun bedrijfsvoering, groeien sneller en presteren langdurig beter. De vraag is; is de kwaliteit van de bedrijfsvoering van een dusdanig niveau of worden er belemmeringen ervaren bij het behalen van de doelstellingen, hoe weet je welke factoren dat zijn en hoe meet je of het daadwerkelijk zo is?

Samen met Round Tables Community organiseert been mc een tweetal kennisdelingssessies. Hierin staat het Organisatie Groei Platform (OGP) centraal. Het OGP is een ontwikkelmodel en focust inzet van middelen op die onderwerpen die het snelst bijdragen aan groei van de organisatie.

Tijdens de kennisdelingssessies besteden wij aandacht aan een aantal vraagstukken:

  • Hoe schep je duidelijkheid over de doelen?
  • Hoe kom je tot optimale operationele uitvoering?
  • Hoe zorg je voor een echt ondersteunende organisatie-inrichting?
  • Hoe stimuleer je ontwikkeling van medewerkers?

Vooraf ontvangt u een korte test om een eerste indruk van uw bedrijf te geven en tijdens de workshop zoomen we in op een aantal van de vraagstukken.

Waar staat uw organisatie op de groeiladder en hoe zorgt u voor de volgende groeistap?

De volgende kennisdelingssessie vindt plaats op woensdag 9 maart a.s. op ons kantoor aan de Schipholweg 275 te Badhoevedorp.

U kunt kosteloos deelnemen aan deze sessie. Klik hier voor meer informatie en inschrijving. (Let op de link werkt het beste als u deze opent met Mozilla Firefox)

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

De magie van samenwerken aan duurzaamheid

Magisch, dat was de B for Good Leaders’ Summit. Een bijeenkomst met 1,100 CEOs, ondernemers en andere leiders. Allemaal toegewijd om ‘business as a force for good’ te gebruiken. Wat we gemeen hebben? We begrijpen…

Lees verder »

B for Good Leaders Summit

Huhtamaki’s reis richting 100% duurzame verpakkingen

Op 11 mei stonden we op het podium van de B for Good Leaders Summit in Amsterdam. Daar vertelden consultants Marine Clément and Marieke Siero, samen met Wouter Kienstra van Huhtamaki, over de reis van…

Lees verder »

Consultancy.nl | B for Good Leaders Summit 2023 vindt plaats in Amsterdam

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, schrijft over de B for Good Leaders Summit dat deze week plaatsvindt in Amsterdam. Speciale aandacht gaat in het artikel ook uit naar het partnership met Been Management…

Lees verder »