Deelnemers zeer enthousiast over Been Management Consulting inspiratiedag 2015!

Op 27 november vond de been mc inspiratiedag plaats in het Naarderbos voor onze relaties.

Na een korte introductie van Roel Beentjes, brengt Peter Kruyt (Algemeen Directeur Centrum Veilig Wonen) een boeiend verhaal over executiekracht in het aardbevingsgebied in Noordoost Groningen. Alle aanwezigen zijn onder de indruk van de snelheid waarmee een volledige organisatie opgezet is die ook nog eens prima is ingebed in de regio.

Organisatie-adviesbureau been mc lanceert een benchmarkonderzoek over strategie en realisatie. Hoe kun je in een organisatie de realisatiekracht vergroten? Een benchmark geeft de waardevolle kans om de vergelijking met andere, vergelijkbare bedrijven aan te gaan. Op deze inspiratiedag gaan de deelnemers met elkaar aan de slag om inzichten en ervaringen te delen over de vele boeiende perspectieven op realisatiekracht, bijvoorbeeld leiderschap, planning, waarden en verbinding. De uitkomsten van de discussie worden direct gebruikt om de benchmark te verbeteren.

De dag wordt afgesloten met een zeer inspirerende presentatie van Robin van Galen, coach van het mannen waterpoloteam die zich momenteel proberen te plaatsen voor Rio 2016. Op interactieve wijze neemt hij het publiek mee in zijn wereld als coach. Het maken van keuzes, het omgaan met tegenslagen en het doorzettingsvermogen en de ambitie zetten het proces in gang dat leidde naar het Olympisch Goud met de dames in 2008!

Hieronder een paar reacties van deelnemers aan de inspiratiedag:

“Heb veel van dit soort conferenties meegemaakt maar ik heb deze keer veel aantekeningen gemaakt en dat betekent dat er veel in zat om iets mee te doen!”

“Bedankt voor de ontzettend leuke en inspirerende ochtend die ik vandaag heb mogen meemaken.Mooie inzichten meegenomen en bijzondere mensen mogen ontmoeten.”

“Bedankt voor een mooie ochtend. De verhalen waren zeer inspirerend!”

Meer weten?

Learn more? Please contact Roel Beentjes op 06-20 99 67 53 of mail naar roel.beentjes@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

De magie van samenwerken aan duurzaamheid

Magisch, dat was de B for Good Leaders’ Summit. Een bijeenkomst met 1,100 CEOs, ondernemers en andere leiders. Allemaal toegewijd om ‘business as a force for good’ te gebruiken. Wat we gemeen hebben? We begrijpen…

Lees verder »

B for Good Leaders Summit

Huhtamaki’s reis richting 100% duurzame verpakkingen

Op 11 mei stonden we op het podium van de B for Good Leaders Summit in Amsterdam. Daar vertelden consultants Marine Clément and Marieke Siero, samen met Wouter Kienstra van Huhtamaki, over de reis van…

Lees verder »

Consultancy.nl | B for Good Leaders Summit 2023 vindt plaats in Amsterdam

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, schrijft over de B for Good Leaders Summit dat deze week plaatsvindt in Amsterdam. Speciale aandacht gaat in het artikel ook uit naar het partnership met Been Management…

Lees verder »