Deelnemers zeer enthousiast over Been Management Consulting inspiratiedag 2015!

Op 27 november vond de been mc inspiratiedag plaats in het Naarderbos voor onze relaties.

Na een korte introductie van Roel Beentjes, brengt Peter Kruyt (Algemeen Directeur Centrum Veilig Wonen) een boeiend verhaal over executiekracht in het aardbevingsgebied in Noordoost Groningen. Alle aanwezigen zijn onder de indruk van de snelheid waarmee een volledige organisatie opgezet is die ook nog eens prima is ingebed in de regio.

Organisatie-adviesbureau been mc lanceert een benchmarkonderzoek over strategie en realisatie. Hoe kun je in een organisatie de realisatiekracht vergroten? Een benchmark geeft de waardevolle kans om de vergelijking met andere, vergelijkbare bedrijven aan te gaan. Op deze inspiratiedag gaan de deelnemers met elkaar aan de slag om inzichten en ervaringen te delen over de vele boeiende perspectieven op realisatiekracht, bijvoorbeeld leiderschap, planning, waarden en verbinding. De uitkomsten van de discussie worden direct gebruikt om de benchmark te verbeteren.

De dag wordt afgesloten met een zeer inspirerende presentatie van Robin van Galen, coach van het mannen waterpoloteam die zich momenteel proberen te plaatsen voor Rio 2016. Op interactieve wijze neemt hij het publiek mee in zijn wereld als coach. Het maken van keuzes, het omgaan met tegenslagen en het doorzettingsvermogen en de ambitie zetten het proces in gang dat leidde naar het Olympisch Goud met de dames in 2008!

Hieronder een paar reacties van deelnemers aan de inspiratiedag:

“Heb veel van dit soort conferenties meegemaakt maar ik heb deze keer veel aantekeningen gemaakt en dat betekent dat er veel in zat om iets mee te doen!”

“Bedankt voor de ontzettend leuke en inspirerende ochtend die ik vandaag heb mogen meemaken.Mooie inzichten meegenomen en bijzondere mensen mogen ontmoeten.”

“Bedankt voor een mooie ochtend. De verhalen waren zeer inspirerend!”

Meer weten?

Learn more? Please contact Roel Beentjes op 06-20 99 67 53 of mail naar roel.beentjes@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

NOW partners Ecosystem

Announcing a new Alliance: Been Management Consulting + NOW Partners

Scaling up business for good Been Management Consulting and NOW Partners launch a new alliance to support companies in their transitions towards regenerative value creation – doing well by doing good. The two advisory groups…

Lees verder »

Consultancy.nl: Been Management Consulting brengt zorgpodcast uit

Consultancy.nl, het platform voor consultants en consultancy, schrijft over Health Talks. Het artikel gaat in op de verschillende gasten en afleveringen van onze podcast-serie over de zorgtransitie. Wist je dat de populariteit van podcasts blijft…

Lees verder »

Doelgericht werken aan de energietransitie

Het verhaal van Enexis Netbeheer Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Verantwoordelijk voor Noord-Oost en Zuid-Nederland ligt er een enorme uitdaging voor: het net klaarmaken voor duurzame, volatiele energiebronnen en…

Lees verder »