Daniël Brouwer leider van Healthcare Transition team

Daniël Brouwer is per januari de nieuwe leider van Been Management Consulting’s Healthcare Transition team. Na vier jaar als associate consultant nauw met Been te hebben samengewerkt, is Daniël nu officieel in dienst als Director Healthcare Transition. Hiermee haalt Been Management Consulting een brok aan zorgkennis en -ervaring aan boord. Een mooi begin het jaar voor het snelgroeiende Healthcare Transition team.

Versterking gezocht

Patrick Filius, partner bij Been Management Consulting: “We werken met ons Healthcare Transition team aan mooie opdrachten in de zorg, veel opdrachten rond value based healthcare (VHBC). Ons team is de afgelopen tijd heel snel gegroeid. Daarom zochten we versterking van iemand met veel kennis en ervaring op dit vlak. Om zo nog meer impact te hebben en bij te dragen aan de veranderingen waar de zorg zoveel baat bij heeft.”

Patrick Filius met Daniel Brouwer

Patrick Filius & Daniel Brouwer

Lampje aan

Daniel Brouwer over zijn stap: “Ik werk al langer samen met Been Management Consulting aan opdrachten die een bijdragen leveren aan de benodigde zorgtransitie. Patrick en ik vullen elkaar altijd goed aan en ik werk prettig samen met een sterk team van consultants. Toch ging er geen lampje bij me branden toen er een vacature vrijkwam als trekker van het team. Pas nadat mijn vriendin en Patrick mij allebei vroegen of deze rol wat voor mij was, werd een latent verlangen duidelijk. Hoe zou het zijn om dit team te leiden? Hoe zou ik nog meer impact kunnen maken op de veranderingen waar de sector zoveel baat bij heeft?”

Muren doorbreken

Patrick over de komst van Daniel: “Daniel heeft ontzettend veel kennis en ervaring in de zorgtransitie. Zowel in de farmaceutische industrie als bij zorginstellingen, zowel academisch als perifeer. Daniël is in staat om zijn ervaring van de werkvloer te vertalen naar concrete adviezen. Dit maakt hem een zeer gewaardeerde sparringpartner op ieder niveau.”

Verantwoordelijkheid nemen

Daniël vult aan: “Ik vind dat wij als consultants een sterke positie moeten innemen in deze systeemverandering. Juist consultants kunnen de uitdagingen in de zorgsector overzien en zo helpen met het oplossen van de juiste systeemproblematiek, die vaak de muren van onze opdrachtgevers overstijgt. Het Healthcare Transition team zit vol gedreven consultants die er net zo over denken. Dus ik kijk ernaar uit om samen met hen impact te maken.”

Patrick: “Ik kijk met vertrouwen naar onze verdere samenwerking. Dit is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambitie om een concrete bijdrage te leveren aan de gezondheidstransitie. Een mooi begin van het jaar dus!”

 

 

Meer weten?

Neem dan snel contact op met Daniel Brouwer en mail naar daniel.brouwer@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »

Pieter Minnee

Onmoet Pieter Minnee, consultant energietransitie

Pieter Minnee stapte deze herfst over naar Been Management Consulting. Na een mooi traineeship waarin hij MKB-ondernemers hielp verduurzamen, is hij klaar voor de volgende stap: een carrière als management consultant in de energietransitie. Wie…

Lees verder »