Transformatie

KOGA bikes

KOGA

De vraag naar (elektrische) KOGA-fietsen is enorm gestegen. KOGA kan de vraag met moeite bijbenen. Tijd voor een performance boost! Hoe hebben we geholpen om prestaties te verbeteren?

Lees meer

Huhtamaki

Huhtamaki wil volledig duurzame voedselverpakkingen leveren. Haar Fiber Technology Center speelt een belangrijke rol in deze transformatie. Hoe hebben we geholpen?

Lees meer

Farmaceutisch bedrijf

Een farmaceutisch bedrijf wil de omslag maken richting waardegedreven zorg. Hoe kan het deze ambities waarmaken? Waarom niet met een eigen consultancy-afdeling?

Lees meer
dialyse ziekenhuis

Dialyse ziekenhuis en biotech bedrijf

Een dialyse-ziekenhuis met meerdere klinieken en een biotech bedrijf slaan de handen ineen voor dialyse-zorg. Hoe kunnen we het leven van (nier)patiënten verbeteren?

Lees meer

Farmaceutisch bedrijf

Een toonaangevend farmaceutisch bedrijf wil verder gaan dan het leveren van medicatie. Hoe kunnen we strategisch samenwerken voor waarde-gedreven zorg?

Lees meer
Wind power at sea

Offshore contractor

Een offshore contractor wil van de olie & gas industrie naar de wind energie overstappen. Wij hielpen hen om deze transitie te versnellen.

Lees meer
Energy-SDG-been-management-consulting

Monopiles producer

Een monopiles producent wil productie uitbreiden naar het buitenland. Wij hielpen groeipartners te vinden en te binden.

Lees meer
Sif offshore foundations

Sif Offshore Foundations

Prestatiemanagement invoeren om groei een van de grootste offshore wind producenten te bestendigen. Hoe kunnen we efficient en effectief werken?

Lees meer

Essent

Co-creatie bij Essent: creëer samen met de support organisaties future-proof organisatieontwerp. Kunnen we! Lees hier het verhaal:

Lees meer