Strategische besturing

Nederlands Astmacentrum Davos

Het Nederlands Astmacentrum Davos (NAD) is er voor mensen die baat hebben bij een alpine hoogtegebied, zoals patiënten met ernstig astma. Na een roerige periode was het tijd om weer vooruit te kijken.

Lees meer

Farmaceutisch bedrijf

Een farmaceutisch bedrijf wil de omslag maken richting waardegedreven zorg. Hoe kan het deze ambities waarmaken? Waarom niet met een eigen consultancy-afdeling?

Lees meer

Farmaceutisch bedrijf

Een toonaangevend farmaceutisch bedrijf wil verder gaan dan het leveren van medicatie. Hoe kunnen we strategisch samenwerken voor waarde-gedreven zorg?

Lees meer
Wind power at sea

Offshore contractor

Een offshore contractor wil van de olie & gas industrie naar de wind energie overstappen. Wij hielpen hen om deze transitie te versnellen.

Lees meer
Energy-SDG-been-management-consulting

Monopiles producer

Een monopiles producent wil productie uitbreiden naar het buitenland. Wij hielpen groeipartners te vinden en te binden.

Lees meer
Sif offshore foundations

Sif Offshore Foundations

Prestatiemanagement invoeren om groei een van de grootste offshore wind producenten te bestendigen. Hoe kunnen we efficient en effectief werken?

Lees meer

Essent

Co-creatie bij Essent: creëer samen met de support organisaties future-proof organisatieontwerp. Kunnen we! Lees hier het verhaal:

Lees meer
Loodswezen Been Management Consulting

Loodswezen

Missie, visie en strategie voor dienstverlener in de scheepvaartindustrie.

Lees meer

Össur

Össur is een internationaal bedrijf voor niet-invasieve orthopedische producten. Het bedrijf groeit snel en de Finance afdeling moet zich hierop aanpassen, maar hoe?

Lees meer