Buitengewone inzichten voor succes

been mc Inspiratiedag 2016 ‘Gewone mensen, buitengewone prestaties’

Wil je net als ons ook gaan voor goud? Wil je uitgedaagd worden? Maar vooral ook nieuwe inzichten krijgen? Pak dan even je agenda erbij, overleg met je zakenpartner of thuispartner dat jij 18 november heel graag bij de been mc Inspiratiedag bent.

Met sprekers als Robin van Galen [bondscoach Nederlandse Waterpolomannen], Bart Meussen [Executive Vice President KPN] en Jetze Plat [medaillewinnaar Paralympische Spelen Rio].

Denk niet dat het voor jou te hoog gegrepen is, want iedereen kan goud oftewel de maximale potentie bereiken. Robin, Bart en Jetze zijn net als jij en ik, gewone mensen. Wel hebben zij buitengewone prestaties geleverd. Het goede nieuws : Dit is voor iedereen mogelijk! De vraag is alleen; ‘Geef jij jezelf en je team op de juiste manier prikkels om de talenten te ontwikkelen?

De A-kandidaten zijn wij

Vaak denken we dat wij a-kandidaten moeten aantrekken om de bedrijfsdoelen te halen, maar de realiteit is anders. Wie zegt immers dat talent aangeboren is? Wellicht kan een talent het maximale bereiken, wanneer er echt ruimte voor is?

Op de Inspiratiedag gaan we hier dieper op in. Je hoort verhalen van mensen die uit het leven gegrepen zijn. Toch is het geen toeval dat zij een buitengewone prestatie hebben bereikt. Je zult merken dat je door deze inspirerende verhalen een nieuwe blik ontwikkelt om meer potentieel uit jouw organisatie en team te halen.

5 VOORDELEN DIE JE KRIJGT OP DE INSPIRATIEDAG
1. Interessant netwerk
2. Inspiratie uit het bedrijfsleven en topsport
3. Bruikbare tools en technieken
4. Nieuwe inzichten
5. Prachtig uitzicht over het Gooimeer mét ontbijt en lunch

Op naar jouw top

Uit ervaring weten we dat alle tips die we op vrijdag 18 november krijgen, meteen toegepast kunnen worden. Het vorige event heeft daadwerkelijk positieve veranderingen bij bedrijven teweeg gebracht. Je kunt blijven kijken naar mensen die in de top zitten, maar op die dag hopen we dat we met elkaar beseffen dat die potentie wel degelijk in iedereen zit.

Nieuwsgierig geworden naar de Inspiratiedag? Laat het ons dan weten via: iris.bruinink@beenmc.com!

—-

FACTS BEEN MC INSPIRATIEDAG ‘GEWONE MENSEN, BUITENGEWONE PRESTATIES’

Wanneer? Vrijdag 18 november | Tijd? 8.15 tot 13.15 uur | Waar? The Upper Deck, IJsselmeerweg 100, Naarden | Interesse? Stuur een e-mail naar: iris.bruinink@beenmc.com

VOOR WIE? // Kom wanneer je verantwoordelijk bent voor organisatieveranderingen of wanneer je bedrijven en mensen wilt laten groeien naar ‘the next level’.

ACHTERGRONDINFO // Sinds dit jaar is been mc sponsor van de Nederlandse waterpolomannen van coach Robin van Galen. Tevens is hij spreker op 18 november.

ONELINER // “Je hebt als team een gezamenlijk doel. Als mensen op de juiste plek zitten kun je dit doel bereiken. Belangrijk dus dat je de talenten van je team kent en weet hoe het zo goed mogelijk tot z’n recht komt.” Robin van Galen – Bondscoach Nederlandse Waterpolomannen | Quote uit Samen sterker, op weg naar goud!

Meer weten?

Learn more? Please contact Roel Beentjes op 06-20 99 67 53 of mail naar roel.beentjes@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »

Pieter Minnee

Onmoet Pieter Minnee, consultant energietransitie

Pieter Minnee stapte deze herfst over naar Been Management Consulting. Na een mooi traineeship waarin hij MKB-ondernemers hielp verduurzamen, is hij klaar voor de volgende stap: een carrière als management consultant in de energietransitie. Wie…

Lees verder »