Been Management Consulting zoekt een senior management consultant!

Ben jij consultant en wil je jouw unieke kwaliteiten ontwikkelen en inzetten in een ondernemende organisatie? Zoek je een kleinere club mét grote impact en bereik vanwege hun kunde, drive en betrokkenheid waarin wordt gekeken naar de juiste balans tussen hoofd en hart bij zowel de klant als bij zichzelf?

been mc is op zoek naar een:

SENIOR MANAGEMENT CONSULTANT NEDERLAND

die beseft dat analyse en structuur basisvereisten zijn in consultancy, gecombineerd met de been mc ”hoofd” methodieken en “hart” mensgerichte aanpak. De senior managementconsultant begeleidt klanten op het gebied van strategische besturing, organisatie transformaties en duurzame prestatieverbeteringen. En weet dat het verschil ligt in groei en ontwikkeling van de mensen door langdurige relaties aan te gaan. – for the long run –

OVER BEEN MC

been management consulting is een organisatieadviesbureau dat zich richt op het helpen van bedrijven bij het optimaliseren, realiseren en implementeren van organisatieveranderingen en strategische doelen. Met als kern proposities strategische besturing, organisatie transformaties en prestatieverbetering. Bij ons kantoor tik je geen rapporten voor de grote baas, maar doe je mee op alle vlakken. De ene keer help je de raad van bestuur met visievorming, de andere keer zet je een compleet nieuw bedrijf op. Het is dus nooit een kwestie van je kunstje herhalen.

Achten en negens

We werken in kleine teams en je maakt onderdeel uit van een slim en gemêleerd gezelschap met achtergronden in change, proces excellence en strategie. Klanten betalen bij ons naar tevredenheid, dus daarom streven we naar achten en negens. En last but not least: zelfreflectie, weekendjes weg en een goede werk-privébalans vinden we hier ook erg belangrijk!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig opstellen van een strategische besturing, transformatie en/of performancemanagement aanpak (planning, scope, budget en resources)
 • (Operationele) aansturing projectteam en/of programma
 • Implementeren en verbeteren van change-, performancemanagement aanpak en (teams) begeleiden

Profiel:

 • WO-opleiding aangevuld met 6-8 jaar relevante werkervaring in management consulting op het gebied van strategie-executie; strategische besturing, organisatie transformaties en prestatieverbetering.
 • Ervaring met projectmanagement en changemanagement/ behavioural change (e.g. strategy mappen, Hoshin).
 • Kennis van en ervaring met Lean-Six Sigma
 • Kernwaarden; kundig, ondernemend, gedreven, betrokken en empathisch
 • Ont-wikkelen – for the long run – is een bewezen kerncompetentie

Samen werken we aan:

 • Persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Propositieontwikkeling
 • Marketing & sales

Wat wij bieden?

 • Salaris: marktconform (inclusief uitstekende secundaire voorwaarden) met een aanzienlijk variabele beloning
 • Type: 36-40 uur per week

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv en motivatie naar Mariska Schooneveld via mariska.schooneveld@beenmc.com. Voor verdere informatie over been mc kunt u onze website www.beenmc.com bezoeken of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 020- 760 21 50.

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

De magie van samenwerken aan duurzaamheid

Magisch, dat was de B for Good Leaders’ Summit. Een bijeenkomst met 1,100 CEOs, ondernemers en andere leiders. Allemaal toegewijd om ‘business as a force for good’ te gebruiken. Wat we gemeen hebben? We begrijpen…

Lees verder »

B for Good Leaders Summit

Huhtamaki’s reis richting 100% duurzame verpakkingen

Op 11 mei stonden we op het podium van de B for Good Leaders Summit in Amsterdam. Daar vertelden consultants Marine Clément and Marieke Siero, samen met Wouter Kienstra van Huhtamaki, over de reis van…

Lees verder »

Consultancy.nl | B for Good Leaders Summit 2023 vindt plaats in Amsterdam

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, schrijft over de B for Good Leaders Summit dat deze week plaatsvindt in Amsterdam. Speciale aandacht gaat in het artikel ook uit naar het partnership met Been Management…

Lees verder »