Been Management Consulting zoekt een senior management consultant!

Ben jij consultant en wil je jouw unieke kwaliteiten ontwikkelen en inzetten in een ondernemende organisatie? Zoek je een kleinere club mét grote impact en bereik vanwege hun kunde, drive en betrokkenheid waarin wordt gekeken naar de juiste balans tussen hoofd en hart bij zowel de klant als bij zichzelf?

been mc is op zoek naar een:

SENIOR MANAGEMENT CONSULTANT NEDERLAND

die beseft dat analyse en structuur basisvereisten zijn in consultancy, gecombineerd met de been mc ”hoofd” methodieken en “hart” mensgerichte aanpak. De senior managementconsultant begeleidt klanten op het gebied van strategische besturing, organisatie transformaties en duurzame prestatieverbeteringen. En weet dat het verschil ligt in groei en ontwikkeling van de mensen door langdurige relaties aan te gaan. – for the long run –

OVER BEEN MC

been management consulting is een organisatieadviesbureau dat zich richt op het helpen van bedrijven bij het optimaliseren, realiseren en implementeren van organisatieveranderingen en strategische doelen. Met als kern proposities strategische besturing, organisatie transformaties en prestatieverbetering. Bij ons kantoor tik je geen rapporten voor de grote baas, maar doe je mee op alle vlakken. De ene keer help je de raad van bestuur met visievorming, de andere keer zet je een compleet nieuw bedrijf op. Het is dus nooit een kwestie van je kunstje herhalen.

Achten en negens

We werken in kleine teams en je maakt onderdeel uit van een slim en gemêleerd gezelschap met achtergronden in change, proces excellence en strategie. Klanten betalen bij ons naar tevredenheid, dus daarom streven we naar achten en negens. En last but not least: zelfreflectie, weekendjes weg en een goede werk-privébalans vinden we hier ook erg belangrijk!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig opstellen van een strategische besturing, transformatie en/of performancemanagement aanpak (planning, scope, budget en resources)
 • (Operationele) aansturing projectteam en/of programma
 • Implementeren en verbeteren van change-, performancemanagement aanpak en (teams) begeleiden

Profiel:

 • WO-opleiding aangevuld met 6-8 jaar relevante werkervaring in management consulting op het gebied van strategie-executie; strategische besturing, organisatie transformaties en prestatieverbetering.
 • Ervaring met projectmanagement en changemanagement/ behavioural change (e.g. strategy mappen, Hoshin).
 • Kennis van en ervaring met Lean-Six Sigma
 • Kernwaarden; kundig, ondernemend, gedreven, betrokken en empathisch
 • Ont-wikkelen – for the long run – is een bewezen kerncompetentie

Samen werken we aan:

 • Persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Propositieontwikkeling
 • Marketing & sales

Wat wij bieden?

 • Salaris: marktconform (inclusief uitstekende secundaire voorwaarden) met een aanzienlijk variabele beloning
 • Type: 36-40 uur per week

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv en motivatie naar Mariska Schooneveld via mariska.schooneveld@beenmc.com. Voor verdere informatie over been mc kunt u onze website www.beenmc.com bezoeken of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 020- 760 21 50.

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

NOW partners Ecosystem

Announcing a new Alliance: Been Management Consulting + NOW Partners

Scaling up business for good Been Management Consulting and NOW Partners launch a new alliance to support companies in their transitions towards regenerative value creation – doing well by doing good. The two advisory groups…

Lees verder »

Consultancy.nl: Been Management Consulting brengt zorgpodcast uit

Consultancy.nl, het platform voor consultants en consultancy, schrijft over Health Talks. Het artikel gaat in op de verschillende gasten en afleveringen van onze podcast-serie over de zorgtransitie. Wist je dat de populariteit van podcasts blijft…

Lees verder »

Doelgericht werken aan de energietransitie

Het verhaal van Enexis Netbeheer Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Verantwoordelijk voor Noord-Oost en Zuid-Nederland ligt er een enorme uitdaging voor: het net klaarmaken voor duurzame, volatiele energiebronnen en…

Lees verder »