Been Management Consulting zoekt een senior management consultant!

Ben jij consultant en wil je jouw unieke kwaliteiten ontwikkelen en inzetten in een ondernemende organisatie? Zoek je een kleinere club mét grote impact en bereik vanwege hun kunde, drive en betrokkenheid waarin wordt gekeken naar de juiste balans tussen hoofd en hart bij zowel de klant als bij zichzelf?

been mc is op zoek naar een:

SENIOR MANAGEMENT CONSULTANT NEDERLAND

die beseft dat analyse en structuur basisvereisten zijn in consultancy, gecombineerd met de been mc ”hoofd” methodieken en “hart” mensgerichte aanpak. De senior managementconsultant begeleidt klanten op het gebied van strategische besturing, organisatie transformaties en duurzame prestatieverbeteringen. En weet dat het verschil ligt in groei en ontwikkeling van de mensen door langdurige relaties aan te gaan. – for the long run –

OVER BEEN MC

been management consulting is een organisatieadviesbureau dat zich richt op het helpen van bedrijven bij het optimaliseren, realiseren en implementeren van organisatieveranderingen en strategische doelen. Met als kern proposities strategische besturing, organisatie transformaties en prestatieverbetering. Bij ons kantoor tik je geen rapporten voor de grote baas, maar doe je mee op alle vlakken. De ene keer help je de raad van bestuur met visievorming, de andere keer zet je een compleet nieuw bedrijf op. Het is dus nooit een kwestie van je kunstje herhalen.

Achten en negens

We werken in kleine teams en je maakt onderdeel uit van een slim en gemêleerd gezelschap met achtergronden in change, proces excellence en strategie. Klanten betalen bij ons naar tevredenheid, dus daarom streven we naar achten en negens. En last but not least: zelfreflectie, weekendjes weg en een goede werk-privébalans vinden we hier ook erg belangrijk!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig opstellen van een strategische besturing, transformatie en/of performancemanagement aanpak (planning, scope, budget en resources)
 • (Operationele) aansturing projectteam en/of programma
 • Implementeren en verbeteren van change-, performancemanagement aanpak en (teams) begeleiden

Profiel:

 • WO-opleiding aangevuld met 6-8 jaar relevante werkervaring in management consulting op het gebied van strategie-executie; strategische besturing, organisatie transformaties en prestatieverbetering.
 • Ervaring met projectmanagement en changemanagement/ behavioural change (e.g. strategy mappen, Hoshin).
 • Kennis van en ervaring met Lean-Six Sigma
 • Kernwaarden; kundig, ondernemend, gedreven, betrokken en empathisch
 • Ont-wikkelen – for the long run – is een bewezen kerncompetentie

Samen werken we aan:

 • Persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Propositieontwikkeling
 • Marketing & sales

Wat wij bieden?

 • Salaris: marktconform (inclusief uitstekende secundaire voorwaarden) met een aanzienlijk variabele beloning
 • Type: 36-40 uur per week

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv en motivatie naar Mariska Schooneveld via mariska.schooneveld@beenmc.com. Voor verdere informatie over been mc kunt u onze website www.beenmc.com bezoeken of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 020- 760 21 50.

Meer weten?

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Jeroen Janssen OLVG

Het verhaal van het OLVG

Zoals op veel plekken de zorg moet er ook op de MDL-poli (maag, darm en lever, red.) van het OLVG veel gebeuren met weinig mensen. MDL-arts Jeroen Jansen wil, samen met zijn collega Margien Seinen,…

Lees verder »

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »