Been Management Consulting verwerkt eerste resultaten benchmark onderzoek strategie executie

Graag stellen wij u voor aan Marjolein van der Krol. Zij gaat been mc ondersteunen bij het verwerken van de resultaten van het benchmark onderzoek over strategie executie.

Wie is Marjolein van der Krol?

“Ik ben 25 jaar en onlangs afgestudeerd in de master Strategic Innovation Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn, als student heb ik een tijd in Groningen gewoond en zojuist ben ik verhuisd naar het bruisende Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik naast commissies en een bestuur ook enkele projecten in de consulting gedaan. Zo is mijn passie voor het adviesvak ontstaan.”

Wat is je rol bij Been Management Consulting?

“Ik zal mij binnen been mc, samen met het benchmark team, bezighouden met de uitvoering van een benchmark studie, waarin wij opdrachtgevers helpen beter inzicht te krijgen in hun performance op het gebied van strategie executie. Gezien mijn achtergrond in strategie en innovatie ga ik erg graag bezig met de vraagstukken die op ons pad komen tijdens de benchmark en hoop ik hiermee van waarde te zijn voor de organisatie. Naast het bieden van ondersteuning in de benchmark omtrent strategie-executie, zal ik waar nodig collega’s ondersteunen in de overige dagelijkse werkzaamheden.”

Wat drijft jou in je werk?

“De combinatie van inhoudelijk werken en de dienstverlenende, mensgerichte kant maakt het consulting vak voor mij bijzonder. Ik ben ambitieus en resultaatgericht, en kraak graag mijn hersens over lastige organisatievraagstukken. Maar uiteindelijk haal ik het meeste voldoening uit de relevantie van mijn werk voor een opdrachtgever en de relaties die je opbouwt tijdens je werk met zowel collega’s als opdrachtgevers.”

Wat zijn je hobby’s?

“Naast mijn werk sport ik graag. Ik vind het heerlijk om actief te zijn en om af en toe mijn verstand op nul te kunnen zetten. Ik wissel hierin af tussen hockey, hardlopen en yoga. Daarnaast ben ik opgevoed als een echte Bourgondiër en hou me daarom vaak genoeg bezig met eten en koken. Ook heb ik altijd veel gereisd, zowel naar verre bestemmingen als stedentrips in Europa. Ik ben blij dat ik in Nederland leef, maar ik kan samen met goede vrienden en familie ook erg genieten van andere culturen.”

Meer weten?

Learn more? Please contact Roel Beentjes op 06-20 99 67 53 of mail naar roel.beentjes@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

De magie van samenwerken aan duurzaamheid

Magisch, dat was de B for Good Leaders’ Summit. Een bijeenkomst met 1,100 CEOs, ondernemers en andere leiders. Allemaal toegewijd om ‘business as a force for good’ te gebruiken. Wat we gemeen hebben? We begrijpen…

Lees verder »

B for Good Leaders Summit

Huhtamaki’s reis richting 100% duurzame verpakkingen

Op 11 mei stonden we op het podium van de B for Good Leaders Summit in Amsterdam. Daar vertelden consultants Marine Clément and Marieke Siero, samen met Wouter Kienstra van Huhtamaki, over de reis van…

Lees verder »

Consultancy.nl | B for Good Leaders Summit 2023 vindt plaats in Amsterdam

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, schrijft over de B for Good Leaders Summit dat deze week plaatsvindt in Amsterdam. Speciale aandacht gaat in het artikel ook uit naar het partnership met Been Management…

Lees verder »