Been Management Consulting verwelkomt Marieke Siero

Per 1 november is een nieuwe Senior consultant gestart bij been mc. Graag stellen we je voor aan Marieke Siero.

Wie is Marieke Siero?

Ik ben een nuchtere en energieke import-Amsterdammer die met een glimlach door het leven gaat. Ik ben geboren en getogen op het platteland bij Apeldoorn. Hier heb ik mijn nuchtere boerenverstand aan overgehouden.

Op dit moment woon ik alweer 10 jaar in Amsterdam. Ik ben hier terecht gekomen na mijn opleiding aan de hotelschool in Leeuwarden voor mijn Master Business Administration. In mijn opleiding hebben de mens en het dienstverlenende aspect een belangrijke rol gespeeld. Dit heb ik doorgetrokken naar mijn werkende leven. Ik ben mijn loopbaan gestart als recruiter en na 2 jaar ben ik aan de slag gegaan als change management consultant wat ik nog altijd met veel energie en passie doe!

Wat drijft jou in jouw werk?

Het is de mens die mij drijft in mijn werk. Ik vind het fascinerend om mensen te lezen en te horen wat iemands drijfveren en passies zijn. Dit is de sleutel naar intrinsieke motivatie. Door mensen gebruik te laten maken van hun talenten laat je hen accelereren in hun rol binnen een organisatie. Ik word blij als ik een twinkeling bij mensen in de ogen zie, dan weet ik dat waar ik mee bezig ben het juiste is!

Wat zijn je hobby’s?

Sport, sport, sport! Je kan mij enthousiast krijgen voor elke vorm van fysieke activiteit. Sport is voor mij een uitlaadklep en een oplaadpunt tegelijk. Van hardlopen, schaatsen, bootcamp, yoga, wielrennen tot surfen!

In 2013 heb ik de marathon van Rotterdam gelopen en aan den lijve ondervonden wat Lee Towers bedoelt met: “You’ll never walk alone” Kippenvel momentje!

Op dit moment train ik voor de Alternatieve Elfstedentocht en hoop ik in februari na 200 km schaatsen de finishlijn te halen.

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

Vertrouwen, doorzetten en positiviteit zijn de waarden waar ik naar handel. Ik ben een verbinder; vind het belangrijk te weten wat er in mensen omgaat en gebruik dit om een gezamenlijk koers te bepalen. Vertrouwen is voor mij de basis om te kunnen verbinden. Ik geef anderen mijn oprechte vertrouwen Dit is voor mij hét hoofdingrediënt om op door te bouwen. Opgeven komt daarbij niet in mijn woordenboek voor. Ik bijt me vast in het gestelde doel. Linksom of rechtsom is er altijd een weg. Met een gezonde dosis positiviteit weet ik mensen te enthousiasmeren en mee te nemen.

Meer weten?

Meer weten? Neem snel contact op via marieke.siero@beenmc.com.

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »

abbvie

Het verhaal van AbbVie

Vergrijzing, oplopende kosten, personeelstekorten. De Nederlandse zorg staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen farmaceuten bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het zorgsysteem? We spreken Tim Rombouts en Thomas Vedder van het Healthcare Innovation Team van…

Lees verder »

Pieter Minnee

Onmoet Pieter Minnee, consultant energietransitie

Pieter Minnee stapte deze herfst over naar Been Management Consulting. Na een mooi traineeship waarin hij MKB-ondernemers hielp verduurzamen, is hij klaar voor de volgende stap: een carrière als management consultant in de energietransitie. Wie…

Lees verder »