Interventies

Bij ons ook wel bekend als kenniskaarten

Interventies, tools en kennis

Op zoek naar inspiratie, kennis of concrete tools om jouw strategische doelen te halen? Op deze pagina bieden wij je gratis materiaal aan, in de vorm van ‘kenniskaarten’. Je kunt de kenniskaarten downloaden, om ze vervolgens te printen of door te sturen naar een collega.

Onze kenniskaarten zijn een variatie op de traditionele visitekaartjes. Ze vertellen niet wie we zijn (dat staat hier), maar wat we voor jou kunnen doen. Op een kenniskaarten lees je over tools en activiteiten die wij voor jouw organisatie kunnen inzetten. En je krijgt direct ook een korte uitleg over hoe we dit doen. We hopen je zo kennis en inspiratie te geven voor het realiseren van jouw strategische doelen.

Download de kaarten door op een afbeelding te klikken. Daarna kom je op pagina met een korte toelichting en een downloadformulier. Wil je meer weten over de kenniskaarten of strategie executie? Geef dat dan aan in het downloadformulier of neem direct contact met ons op.

Voorbeeld kenniskaart

Patrick Filius - Been Management Consulting

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ook bellen naar Patrick Filius op +31 (0)6 57 73 37 02 of mailen naar patrick.filius@beenmc.com.

Contactformulier