Hoe gaan bedrijven om met de energiecrisis?

De energiecrisis raakt ons allemaal. Toch hebben sommige organisaties er meer last van dan anderen. Denk aan de industrie, transportbedrijven, maar ook ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Hoe gaan deze energie-intensieve bedrijven om met de gestegen energieprijzen? Teun Aarts van de Universiteit van Utrecht gaat voor ons de best practices onderzoeken.

Welke bedrijven lukt het om energie te besparen? In hoeverre lukt het om over te stappen op duurzame energiebronnen? Kunnen bedrijven slim inspelen op vraag en aanbod in deze volatiele energiemarkt? En wie binnen het bedrijf gaat er eigenlijk over ‘energie’?

Best practices

Energie consultant Tijmen van Diepen, ook betrokken bij dit onderzoek: “We moeten echt vaart maken met de energietransitie. We moeten niet alleen kijken naar de energiesector zelf. Juist ook naar de energie-intensieve bedrijven. Ik verwacht dat we hen goed kunnen gaan helpen met de best practices die uit dit onderzoek komen.”

Doe mee aan de survey

In een korte survey kunnen energie-intensieve organisaties in 10 minuten hun kennis delen. De resultaten blijven anoniem.

Als je ook jouw e-mailadres invult, ontvang je als eerste de onderzoeksresultaten met daarin de belangrijkste tips om duurzaam uit de energiecrisis te komen.

Naar de survey

Diepte-interviews

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor de diepte-interviews.  Neem snel contact op met Teun via teun.aarts@beenmc.com of +31 6 45925836 om je daarvoor aan te melden.

Meer weten?

Neem dan snel contact Marileen Kan op via +31 651 243 346 of mail naar marileen.kan@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Impact 2022

Impact Report 2022

2022, wat een jaar. Ons eerste volle jaar als B Corp. Transparant zijn over onze prestaties op milieu en sociaal vlak is onderdeel van ons B Corp-schap. Download nu ons (Engelstalige) impact report 2022: Terug…

Lees verder »

Jeroen Janssen OLVG

Het verhaal van het OLVG

Zoals op veel plekken de zorg moet er ook op de MDL-poli (maag, darm en lever, red.) van het OLVG veel gebeuren met weinig mensen. MDL-arts Jeroen Jansen wil, samen met zijn collega Margien Seinen,…

Lees verder »

Ontmoet onze people & culture manager Tosca Spee

People & culture manager Tosca Spee noemen we ook wel de lijm van ons bedrijf. Voor kandidaten is zij het eerste gezicht van Been Management Consulting. Hoe omschrijft zij onze people & culture? Welke rol…

Lees verder »