Hoe gaan bedrijven om met de energiecrisis?

De energiecrisis raakt ons allemaal. Toch hebben sommige organisaties er meer last van dan anderen. Denk aan de industrie, transportbedrijven, maar ook ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Hoe gaan deze energie-intensieve bedrijven om met de gestegen energieprijzen? Teun Aarts van de Universiteit van Utrecht gaat voor ons de best practices onderzoeken.

Welke bedrijven lukt het om energie te besparen? In hoeverre lukt het om over te stappen op duurzame energiebronnen? Kunnen bedrijven slim inspelen op vraag en aanbod in deze volatiele energiemarkt? En wie binnen het bedrijf gaat er eigenlijk over ‘energie’?

Best practices

Energie consultant Tijmen van Diepen, ook betrokken bij dit onderzoek: “We moeten echt vaart maken met de energietransitie. We moeten niet alleen kijken naar de energiesector zelf. Juist ook naar de energie-intensieve bedrijven. Ik verwacht dat we hen goed kunnen gaan helpen met de best practices die uit dit onderzoek komen.”

Doe mee aan de survey

In een korte survey kunnen energie-intensieve organisaties in 10 minuten hun kennis delen. De resultaten blijven anoniem.

Als je ook jouw e-mailadres invult, ontvang je als eerste de onderzoeksresultaten met daarin de belangrijkste tips om duurzaam uit de energiecrisis te komen.

Naar de survey

Diepte-interviews

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor de diepte-interviews.  Neem snel contact op met Teun via teun.aarts@beenmc.com of +31 6 45925836 om je daarvoor aan te melden.

Meer weten?

Neem dan snel contact op met Marileen Kan op via +31 651 243 346 of mail naar marileen.kan@beenmc.com

Roel Beentjes - Been Management Consulting

Wellicht vind je dit ook interessant

Laura Yap header-min

Ontmoet Laura Yap: van multinational naar consultancy

Laura Yap stapte begin dit jaar over van Unilever naar Been Management Consulting. Op zoek naar meer impact en inhoudelijke uitdaging. Van multinational naar kleiner adviesbureau. Best een overgang. Hoog tijd om bij te praten:…

Lees verder »

Consultancy.nl | Been Management Consulting helpt ERIKS met kickstarten waterstofnetwerk

Consultancy.nl, een platform voor consultants en consultancy, publiceert een artikel over onze werk om de transitie naar waterstof te versnellen bij industriële dienstverlener ERIKS. Een mooi verslag van een impactvolle opdracht. Been Management Consulting helpt…

Lees verder »

Hoe gaan bedrijven om met de energiecrisis?

De energiecrisis raakt ons allemaal. Toch hebben sommige organisaties er meer last van dan anderen. Denk aan de industrie, transportbedrijven, maar ook ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Hoe gaan deze energie-intensieve bedrijven om met de gestegen energieprijzen?…

Lees verder »