Events

windmolens

Webinar: Energie

Van alle uitdagingen waar de mensheid in de 21e eeuw voor staat, is een duurzame energievoorziening een van de grootste. Of eigenlijk dé grootste.

Het belangrijkste doel van het Klimaatakkoord is de CO2-uitstoot in 2030 met 49 procent verminderen in vergelijking met 1990. In 2050 moet de uitstoot van broeikasgassen in Nederland met 95 procent zijn afgenomen. Dat lijkt nog ver weg, maar om deze klimaatdoelen te halen is het van belang dat we onze energievoorziening nu al transformeren. En sneller dan we ooit hebben gedaan.

Het is dus tijd voor een accelaratie in de energietransitie.

Onze stip aan de horizon is een decentraal energieproductienetwerk, met samenwerkende partijen die betaalbare, betrouwbare en duurzame energie leveren aan iedereen. In lijn met de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties is het onze missie om de energiesector te helpen deze toekomst te realiseren.

In het vierde kwartaal van dit jaar organiseren we een webinar met zeer gerenommeerde sprekers, dat dieper ingaat op het thema "Energietransitie".

Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Bekijk alle events

Waterpolo met tshirt

Topcoach event

Been Management Consulting sponsort graag initiatieven die met dezelfde drive en ambitie langdurig succes nastreven als wij dat zelf doen. In dit kader sponsoren wij het Nederlands waterpoloteam dat zich aan het voorbereiden is op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio 2020 en wij helpen hen graag dat doel te realiseren. In bijgaand artikel meer over onze Olympische droom en de samenwerking met de Oranje waterpolo mannen.

Één keer per kwartaal vindt er een Topcoach Event plaats. Tijdens dit event worden alle sponsoren en hun relaties bijgepraat over de stand van zaken m.b.t. het heren waterpoloteam en geïnspireerd door motiverende sprekers uit de sportwereld of het bedrijfsleven.

Interesse om samen met ons een Topcoach Event bij te wonen? Laat het ons weten via: iris.bruinink@beenmc.com of bel: 020-7602150. Kijk hier voor alle events.

Bekijk alle events

Agenda

Datum | Event | Plaats

  • Q4 2020  | Webinar Energie (invite only)
Iris Bruinink - Been Management Consulting

Meer informatie of aanmelden?

Gebruik onderstaand contactformulier. Of bel Iris Bruinink op +31 (0)20 760 2150 of stuur een e-mail naar iris.bruinink@beenmc.com