Events

De-Toekomst-van-Stadsmobiliteit.png

Webinar: De Toekomst van Stadsmobiliteit

De omgeving waarin we leven verstedelijkt steeds verder; met meer mensen delen we dezelfde ruimte. Dat dwingt ons om anders naar de inrichting van onze steden te kijken en de vervoersmiddelen die we hier aanbieden. 64% van de Nederlanders geeft aan bereid te zijn om zijn reisgedrag te heroverwegen zodra er een goed alternatief is*.

Er is behoefte aan nieuwe oplossingen. Welke invloeden en (digitale) innovaties drijven deze oplossingen? Hoe gaat (stads)mobiliteit er in de toekomst uit zien? Vraagstukken rondom bereikbaarheid en leefbaarheid van steden, gebruik van energie, toepassing van digitale oplossingen en duurzaam vervoer van personen en goederen vragen om een antwoord.

En dan de actualiteit! Kijkend naar de vrijwel lege straten stellen we ook de vraag: Welke invloed heeft Corona op de manier hoe wij ons verplaatsen?

Om zicht te krijgen op deze vragen brengen wij experts uit verschillende invalshoeken bij elkaar en gaan wij verspreid over twee Webinars in op dit thema.

*Gebaseerd op recent onderzoek van de ABN AMRO, 2019

Lees verder

Programma

Vrijdag 29 mei

  • Peter Krumm, Adviseur Smart Mobility bij APPM neemt ons mee in wat er nodig is voor het bereikbaar en leefbaar houden van steden, gebruik van energie en het verduurzamen van het vervoer van personen en producten. Peter gaat in op de rol van de verschillende “vervoersassen”. Het openbaar vervoer en de fietsen zullen een belangrijke rol innemen waarbij de auto steeds meer uit de stad verbannen zal worden.
  • Rogier Havelaar, Directeur Stadslogistiek bij PostNL gaat in op de beperkte ruimte en de veranderende stroom van goederen in steden. Hij maakt hierbij onderscheid tussen het zakelijke en het consumentensegment. Rogier belicht welke complexiteiten optreden maar ook welke oplossingen er aan de horizon verschijnen. Dit benadert hij vanuit een multi-stakeholderperspectief.

Vrijdag 12 juni

  • Roxy Tacq, Beleidsadviseur Micro mobiliteit bij ANWB laat zien hoe je steden zo kunt inrichten dat alle verkeersdeelnemers genoeg ruimte hebben, het verkeer veiliger wordt en de stad prettig blijft om in te wonen en verblijven. Daarnaast zal Roxy ingaan op micro mobiliteit en de visie van de ANWB hierop.
  • Dirk-Jan de Haan, Programma Manager Mobility as a Service (MaaS) bij ANWB neemt ons mee in het (opkomende) gebruik van MaaS en wat dit betekent voor ons als gebruikers en deelnemers aan het vervoer nu en in de toekomst.

Meld je aan voor de Webinars en kom erachter wat de trends en uitdagingen zijn waar organisaties, de Transport en Mobiliteit sector en de maatschappij de komende jaren voor staan en leer wat de mogelijke oplossingen zijn.

Agenda

15.00 - 15.15:    Welkom & Introductie
15.15 - 16.15:    Ontwikkelingen in Stadsmobiliteit vanuit de ogen van onze experts
16.15 - 16.50:    Panel discussie
16.50 - 17.00:    Afsluiting

Sprekers -  29 Mei

Peter Krumm is werkzaam als management consultant bij APPM. Hier houdt hij zich bezig met het thema Smart Mobility om Nederland te verduurzamen en mooier te maken.

Rogier Havelaar is sinds 2 jaar directeur Stadslogistiek bij PostNL. PostNL heeft de ambitie om in 2025 zero emission te bereiken, uitgesplitst naar 2 aandachtsgebieden: de historische binnenstad en het stedelijke gebied binnen de ring. Ook zet PostNL in op het schoner maken van binnensteden door vervoerders hun producten aan de rand van de stad af te laten geven

Sprekers – 12 juni

Roxy Tacq is beleidsadviseur Micro mobiliteit bij ANWB. Roxy houdt zich onder andere bezig met ontwerpmethodiek ‘Verkeer in de Stad’. Met deze methode kan de beschikbare ruimte in steden op een slimmere en veiligere manier worden gebruikt door al het stadsverkeer.

Dirk-Jan de Haan is programma Manager Mobility as a Service (MaaS) bij ANWB. MaaS kun je kort omschrijven als mobiliteit op maat

Bekijk alle events

Inspiratie event

Eén keer per jaar organiseren wij een Inspiratie event voor onze relaties. Tijdens dit event presenteren interessante sprekers hun succesverhalen en ervaringen met betrekking tot digitalisering in hun organisatie, werk of sport. Het Inspiratie event betekent nieuwe energie en handvatten voor de aanwezigen om mee aan de slag te gaan. In 2020 vindt het event plaats op vrijdag 20 november.

Bekijk alle events

Waterpolo met tshirt

Topcoach event

Been Management Consulting sponsort graag initiatieven die met dezelfde drive en ambitie langdurig succes nastreven als wij dat zelf doen. In dit kader sponsoren wij het Nederlands waterpoloteam dat zich aan het voorbereiden is op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio 2020 en wij helpen hen graag dat doel te realiseren. In bijgaand artikel meer over onze Olympische droom en de samenwerking met de Oranje waterpolo mannen.

Één keer per kwartaal vindt er een Topcoach Event plaats. Tijdens dit event worden alle sponsoren en hun relaties bijgepraat over de stand van zaken m.b.t. het heren waterpoloteam en geïnspireerd door motiverende sprekers uit de sportwereld of het bedrijfsleven.

Interesse om samen met ons een Topcoach Event bij te wonen? Laat het ons weten via: iris.bruinink@beenmc.com of bel: 020-7602150. Kijk hier voor alle events.

Bekijk alle events

Agenda

Datum | Event | Plaats

  • 29 mei | De Toekomst van Stadsmobiliteit met Peter Krumm en Rogier Havelaar | Webinar (invite only)
  • 12 juni | De Toekomst van Stadsmobiliteit met Roxy Tacq en Dirk-Jan de Haan | Webinar (invite only)
  • 05 juni | VBHC | (invite only)
Iris Bruinink - Been Management Consulting

Meer informatie of aanmelden?

Bel Iris Bruinink op +31 (0)20 760 2150 of stuur een e-mail naar iris.bruinink@beenmc.com