Events

In da pocket OBM certificaat

Ont-wikkel

Zoek jij als zelfstandig (business) consultant een plek waar je de nieuwste trends en trainingen kunt volgen én kunt aansluiten bij een netwerk? Ben jij je aan het oriënteren welke trainingen je in 2019 zou willen volgen? Stop met zoeken en laat je informeren over onze trainings- en netwerk groep: Ont-wikkel!

Lees verder

Netwerken - Vooruit blikken naar 2019 – én… Genieten van een hapje en een drankje met huidige ont-wikkelaars, (potentieel) nieuwe deelnemers en trainers!

Wat is Ont-wikkel?

Ont-wikkel is een programma, opgericht door Been Management Consulting, dat zelfstandig professionals in de advieswereld ondersteunt bij hun – de naam suggereert het al – ‘ont-wikkeling’. Deelnemers werken 6 dagen per jaar onder begeleiding van professionals aan het ontdekken en vergroten van hun persoonlijke en professionele kracht. Daarnaast biedt het programma door het jaar heen een platform om met elkaar te netwerken en van elkaar te leren. Wij starten in januari 2019 wederom met een nieuwe groep! Daarom willen we jou graag op donderdag 18 oktober de gelegenheid bieden om nader kennis te maken met Been en om meer te weten te komen over het Ont-wikkel programma.

Meer informatie over Ont-wikkel?
Kijk dan op onze website www.beenmc.com/ontwikkel , en sla vooral het filmpje niet over! Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor aanvullende informatie. Bel of mail ons gerust!

We maken graag kennis met je! Graag tot dan!

Bekijk alle events

Inspiratie event

Eén keer per jaar organiseren wij een Inspiratie event voor onze relaties. Tijdens dit event presenteren interessante sprekers hun succesverhalen en ervaringen met betrekking tot digitalisering in hun organisatie, werk of sport. Het Inspiratie event betekent nieuwe energie en handvatten voor de aanwezigen om mee aan de slag te gaan. In 2020 vindt het event plaats op vrijdag 20 november.

Bekijk alle events

Waterpolo met tshirt

Topcoach event

Been Management Consulting sponsort graag initiatieven die met dezelfde drive en ambitie langdurig succes nastreven als wij dat zelf doen. In dit kader sponsoren wij het Nederlands waterpoloteam dat zich aan het voorbereiden is op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio 2020 en wij helpen hen graag dat doel te realiseren. In bijgaand artikel meer over onze Olympische droom en de samenwerking met de Oranje waterpolo mannen.

Één keer per kwartaal vindt er een Topcoach Event plaats. Tijdens dit event worden alle sponsoren en hun relaties bijgepraat over de stand van zaken m.b.t. het heren waterpoloteam en geïnspireerd door motiverende sprekers uit de sportwereld of het bedrijfsleven.

Interesse om samen met ons een Topcoach Event bij te wonen? Laat het ons weten via: iris.bruinink@beenmc.com of bel: 020-7602150. Kijk hier voor alle events.

Bekijk alle events

Agenda

Datum | Event | Plaats

  • 3 februari | Ont-wikkel Kick Off & Netwerkdiner | Woudschoten
  • 20 november | Inspiratie Event 2020 | INTB | (invite only)
Iris Bruinink - Been Management Consulting

Meer informatie of aanmelden?

Bel Iris Bruinink op +31 (0)20 760 2150 of stuur een e-mail naar iris.bruinink@beenmc.com