PRESTATIE VERBETERING

Verhoog je prestaties.

Je wilt de prestaties van jouw team tot nieuwe hoogten brengen. Omdat je een ongekende uitdaging aangaat. Op weg richting een toekomstbestendige business en een betere wereld. Wat moet je doen om die prestaties te kunnen leveren? En hoe meet je eigenlijk 'succes'? Wij denken verder dan financiële resultaten alleen en helpen je met een nieuwe kijk op prestatieverbetering.

 

Hoe helpen we prestaties te verhogen?

Structureer je organisatie

Wij ontwerpen de organisatie, processen en besturingsmodel die passen bij jouw ambitie.

Verbeter je prestaties

We bepalen een nieuwe definitie van 'succes' en zorgen dat jij vinger aan de pols kunt houden.

Train je organisatie

We helpen je organisatie om zelf te leren verbeteren.

Structureer je organisatie

Breng structuur aan voordat je op reis gaat. Samen ontwerpen we de beste organisatie hiervoor, met de juiste processen en besturingsmodel. Dat noemen we Future-state Process & Organization. Een helder plaatje wat je nodig hebt om jouw visie waar te kunnen maken.

Om je doel te bereiken moet je aan de slag met wijzigingen op korte en langere termijn. Hoe kun je nu je prestaties verbeteren en tegelijkertijd veranderingen doorvoeren die je straks nodig hebt?  Wij bieden je een raamwerk hiervoor. Dat noemen we 'running the business' en 'changing the business'. Zo behoud je overzicht en deel je jouw reis op in hanteerbare stappen.

 

Basecamp Vacature Been Management Consulting

Verbeter je prestaties

Wie op weg is naar een betere wereld, kijkt verder dan financiële prestaties alleen. Wij helpen jou en je team inzicht te krijgen in je prestaties. Samen bepalen we wat een 'goede' prestatie is vanuit een holistische benadering. Een benadering die ook kijkt naar impact op het milieu en je brede groep stakeholders. Kortom, een nieuwe blik op Performance Management.

Een certificaat behalen van een gerenommeerde organisatie helpt daarbij. Een van de meest impactvolle certificeringen is B Corp, maar er zijn meer. Samen kijken we wat het beste past bij jouw situatie.

Lees hier meer over B Corp certificatie.

Foto top berg

Train je organisatie

Je hebt uithoudingsvermogen nodig voor deze spannende reis. Maak van continue verbeteren dan ook een vast onderdeel van je organisatie. Wij helpen je een Continuous Improvement structuur op te zetten. Dat helpt je al die goede ideeën van de werkvloer te vertalen naar concrete verbeteringen.

We trainen jouw teams in Operational Excellence methodes. Zo leren teams ook zichzelf te verbeteren. Steeds een stap verder. Samen op weg naar een toekomstbestendige business en een beter wereld.

Train je organisatie

Cases

Laat je inspireren door onze cases. Hoe hebben wij onze opdrachtgevers ondersteund bij het verbeteren van hun prestaties?

Enexis

Enexis Netbeheer speelt als regionale netbeheerder een sleutelrol in de energietransitie. Het bedrijf zal meer moeten doen met dezelfde mensen en moet – dus – slimmer werken. Maar hoe?

Lees verder
Patient data

Biotech bedrijf

Een biotech-organisatie mist bruikbare klant-statistieken en inzicht. Kan Been Management Consulting om de huidige segmentatie en targeting te verbeteren en ons te helpen fact-based decision making en continu verbeteren te verankeren in onze organisatie?

Lees verder
Health Transition

Biotech bedrijf

Een biotechbedrijf merkt dat het customer engagement sterkt terugloopt. Kan Been Management Consulting een klantgerichte werkwijze introduceren en verankeren in de marketing- en salesactiviteiten?

Lees verder

Farmaceutisch bedrijf en ziekenhuis

Een farmaceutisch bedrijf en ziekenhuis hebben de krachten gebundeld om patiëntenzorg te verbeteren. Hoe kunnen zij samen zorg optimaliseren?

Lees verder

Farmaceutisch bedrijf

Een farmaceutisch bedrijf wil de omslag maken richting waardegedreven zorg. Hoe kan het deze ambities waarmaken? Waarom niet met een eigen consultancy-afdeling?

Lees verder
Hoogheemraadschap Delfland Been Management Consulting

Hoogheemraadschap Delfland

Prestaties van de financiële functie verbeteren​.

Lees verder

"Wil je de prestaties van jouw team tot nieuwe hoogten brengen?"

Neem dan snel contact op met Roel Beentjes en mail naar: roel.beentjes@beenmc.com

Roel Beentjes