Skip to content

Cases

Een overzicht van cases bij opdrachtgevers die we succesvol hebben geholpen

Codi Group - Been Management Consulting

Samen met Codi Group implementeerden we de Total Productive Maintenance-methodiek. Oftewel: een hogere productiviteit en minder afval.

Bekijk de case

KoppertLogoShare

Groeien en tegelijkertijd de kwaliteit op peil houden, dat is een uitdaging. Been Management Consulting bracht het verbeterpotentieel in kaart en hielp daarna bij de optimalisatieslag.

Bekijk de case

Health tech organisatie

Hoe kun je een internationale health tech en personal health organisatie efficiënter laten innoveren? Onze aanpak: gedragsverandering door een solide trainingscurriculum.

Bekijk de case

Toonaangevend biotechnologiebedrijf

Klantgerichter worden, dat wil iedereen wel. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Voor dit biotechnologiebedrijf vernieuwden we de marketing- en salesbouwstenen. Met aantoonbaar resultaat.

Bekijk de case

KoppertLogoShare

Koppert Biological Systems en Been Management Consulting hebben gezamenlijk op een gestructureerde manier de afweging omtrent decentraliseren gerationaliseerd.

Bekijk de case

Farmaceutische organisatie

Been Management Consulting is door een gerenommeerde farmaceutische organisatie benaderd om de samenwerking tussen twee afdelingen te verbeteren om de prestaties van het totale ketenproces te verbeteren.

Bekijk de case

Sanquin (002)

Been Management Consulting heeft in opdracht van Sanquin een verbeterprogramma ontwikkeld, om zowel de klant als de medewerker centraal te stellen en gelijktijdig te leren en te doen.

Bekijk de case

vesteda

De betrokkenheid en de beoogde groei van medewerkers, de gecombineerde aandacht voor quick wins enerzijds en structurele, lange termijn verbeteringen anderzijds zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest voor de aanpak.

Bekijk de case

hhs-delfland

Het op een significant hoger niveau brengen van de volwassenheid en de prestaties van de financiële functie van het Hoogheemraadschap Delfland.

Bekijk de case

Kalene

In een 2-daagse workshop in Zambia zijn de hoofdprocessen van het Kalene Educational Fund doorgelicht, knelpunten geïdentificeerd en vertaald naar concrete actiepunten

Bekijk de case