Skip to content

Kalene Educational Fund

Opdracht

Been Management Consulting is gevraagd het Kalene Educational Fund, een in Lusaka (Zambia) gevestigde social impact start-up te helpen met het opstellen van een plan voor de volgende groeifase. Zo hoopt de organisatie een groeiend aantal jonge, getalenteerde Zambianen kansen voor de toekomst te kunnen bieden, onder andere middels studieleningen.

Aanpak

In een 2-daagse workshop in Zambia zijn de hoofdprocessen van het Kalene Educational Fund doorgelicht, knelpunten geïdentificeerd en vertaald naar concrete actiepunten. Ook is er aandacht besteed aan soft skill training op het gebied van samenwerking, feedback geven en klantcontact.

Resultaat

De workshop heeft geleid tot een 32-tal geïdentificeerde knelpunten, vertaald naar een concreet actieplan met bijbehorende eigenaren om de knelpunten aan te pakken. Daarnaast heeft de workshop een boost aan de teamspirit en gevoel van eigenaarschap gegeven.

Aanbevelingsscore

Op de vraag in hoeverre Kalene Educational Fund ons zou aanbevelen op een schaal van 1-10, scoren wij een 10.

“Fantastisch om te zien hoe Been Management Consulting heeft samengewerkt met het team. Er is tijdens de workshop veel kennis gedeeld, getraind en geleerd waardoor significant is bijgedragen aan de teamspirit en een efficiëntere manier van werken.”

Derek Hoogstra

Member of the Board

Ralph Lodder - Been Management Consulting

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel Ralph Lodder op +31 (0)6 24 95 48 of stuur een e-mail naar ralph.lodder@beenmc.com.